WitchSpring2 Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Fantastik karakterler ile mücadele edeceğiz.

Mobil rol oyunları arasına katılan ve günümüzde hem Android hem de iOS platformlarında oynanmaya devam edilen WitchSpring2 Lite ile fantastik bir dünyaya giriş yapacağız.

Anime tarzındaki içerikleri ile 7’den 70’e her kesimden oyuncunun zevkine hitap eden WitchSpring2 Lite aksiyon yüklü bir oynanışa sahip.

Bünyesinde birbirinden farklı karakterlere yer veren ve her karakterin de farklı özelliklere sahip olduğu oyun da tatmin edici bir içerik yapısı yer alıyor.

Hem erkek hem de dişi karakterlerin yer aldığı oyun içerisinde İngilizce ve Japonca olmak üzere iki farklı dil desteği yer alıyor.

500 MB gibi düşük bir dosya boyutuna sahip olan oyun günümüz de 50 binden fazla kez indirilirken aldığı inceleme puanları ile de epey tatmin edici görünüyor.

Doğukan Çağlakpınar

WitchSpring2 Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
395.9 MB DOSYA BOYUTU

Fantastik karakterler ile mücadele edeceğiz.

Kiwiwalks Co.,Ltd tarafından geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak oynanan WitchSpring2 Lite zengin yapısı ile oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor.

50 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen WitchSpring2 Lite, hem Android hem de iOS platformlarında oyuncuları bir araya getiriyor.

Gerçeklikten uzak olan ve fantastik yapısı ile şuana kadar incelemelerde beklentileri karşılamayı başaran yapım da erkek ve dişi olmak üzere çeşitli karakterler de yer alıyor. Bu karakterlerin kendilerine has özellikleri olduğunu da unutmadan belirtelim.

Oyun içerisinde seçtiğimiz karakterin seviyesini yükseltirken diğer karakterler ile de sık sık etkileşime girecek, onlarla mücadele edeceğiz.

Rol oyunu olarak adından söz ettiren başarılı yapım Play Store üzerinde 4.4 olarak değerlendirilirken son haftalarda yavaş yavaş oyuncu kitlesini de artırmayı başardı.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.