Wonderlines

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Wonderlines, eşleştirme oyunlarına ilgi duyanların göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Wonderlines, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Tamamen ücretsiz olarak sahip olabileceğimiz bu oyun yapı olarak Candy Crush'ı andırsa da tema olarak tamamen farklı bir çizgide ilerliyor ve bu sayede ortaya orijinal bir deneyim çıkartmayı başarıyor.

Oyundaki temel görevimiz renkli taşları bir araya getirerek yok olmalarını sağlamak ve platformu bu şekilde devam ederek tamamlamak. Bunu gerçekleştirebilmek için ekrana basit dokunuşlar yapmamız yeterli oluyor. Oyunda tam tamına 70 farklı bölüm yer alıyor. Bu bölümlerin zorluk seviyeleri zamanla artıyor.

Wonderlines'ta dikkatimizi çeken en önemli özellik sürekli olarak değişen teması. Mücadele ettiğimiz ortamlar belli aralıklarla değişiyor ve bu da oyuna daha sürükleyici bir hava katıyor. Görsellerin kalitesine ek olarak oyunda bize eşlik eden müzik de dikkatimizi çeken detaylar arasında bulunuyor.

Daha önce Candy Crush tarzı taş eşleştirme oyunları oynayıp sevdiyseniz Wonderlines beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

Wonderlines

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Wonderlines, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, keyifli ve sürükleyici bir eşleştirme oyunu.

Wonderlines, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir eşleştirme oyunu olarak tanımlanabilir.

Her yaştan oyunsevere hitap eden bu oyunda benzer şekillere ve renklere sahip olan topları yan yana getirmeye ve bu şekilde tüm tabloyu bitirmeye çalışıyoruz. Bunu gerçekleştirebilmek için üç tane veya daha fazlasının yan yana olması gerekiyor.

Wonderlines'da Aztek temasına yer verilmiş dolayısıyla oyun sırasında karşımıza çıkan bölümlerin teması Aztek esintileri içeriyor.

Oyunda kullanılan kontrol mekanizması bu tarz oyunların neredeyse tamamında karşılaştığımız türden. Kısaca açıklamak gerekirse, objeleri hareket ettirmek ve yerlerini değiştirmek için parmağımızı üzerlerinde kaydırmamız yeterli oluyor. Oyunda 70 farklı bölüm bulunuyor. Her ne kadar farklı dizilimlere sahip olsalar da bölümler bir süre sonra monotonluk hissi veriyor. Bu yüzden kısa bir süre sonra sıkılmanız olası. Zorlandığınız bölümlerde güçlendiricileri kullanarak bu bölümleri daha rahat geçebiliyoruz. Fakat asıl önemli olan şey bu sihirli güçlendiricileri tam zamanında kullanmak.

Wonderlines'da kullanılan grafik modellemeleri ortalamaları yakalamakta güçlük çekmiyor. Elbette daha iyilerine denk gelmiştik fakat bu da hayal kırıklığı yaratacak seviyede değil. Eşleştirmeler sırasında ortaya çıkan animasyonlar da tatmin edici. Eşleştirme oyunları ilgi alanınıza giriyorsa Wonderlines'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu