WordBrain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,615 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Kelime dağarcığınıza güveniyorsanız, WordBrain oyununda kendinizi test edebilirsiniz!

Kelimelerle aranızın iyi olduğunu düşünüyorsanız, oldukça zorlu bir kelime bulmaca oyunu olan WordBrain oyununu Android işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Kelime bulma oyunları arasında en zorlayıcı olarak gördüğüm WordBrain oyunu, seviyeleri çeşitli hayvan isimleri, meslek grupları gibi adlandırarak yüzlerce bölüm sunuyor. Karınca beyni ile başladığınız oyunda, çözdüğünüz kelimelere göre geliştireceğiniz beyin puanıyla seviyeleri atlayabiliyorsunuz. İlk seviyelerde 2x2 karelerden kelime bulmaya çalışırken, seviye atladıkça 8x8 boyutlarına kadar ilerleyebiliyorsunuz. İlerleyen seviyelerde aynı anda birden fazla kelime bulmanız gerekiyor ve bu kelimelerin seçimini dikkatli yapmanız gerekiyor. Kelimeyi doğru tahmin etmiş olabilirsiniz ancak, kareleri yanlış birleştirdiyseniz bir sonraki kelimeyi doğru birleştirmeniz mümkün olmuyor.

Oyun içinden çıkılmaz bir hal aldığında, alt kısımda yer alan İpucu veya geri al seçeneklerini kullanabilirsiniz. 15 farklı dil desteği sunan oyunda, her dil için 580 bölüm bulunuyor. Kelime dağarcığınıza güveniyorsanız, bu iddianızı WordBrain oyununda gösterebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

WordBrain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
282 TOPLAM İNDİRME
48.9 MB DOSYA BOYUTU

Kelime dağarcığınıza güveniyorsanız, sizi birbirinden zorlu 580 bölümlük WordBrain oynamaya davet ediyoruz!

Kelime bulmaca oyunu olan WordBrain, kelimelerle arasının iyi olduğunu düşünen iOS kullanıcılarının mutlaka denemesi gereken türden bir oyun diyebilirim.

Zorlu bir kelime bulmaca oyunu olduğunu düşündüğüm WordBrain, seviyeleri atladıkça zorlaşan ve neredeyse imkansız diye düşündüren yüzlerce bölüm sunuyor. Oyuna Karınca beyniyle başlıyorsunuz ve kelimeleri buldukça beyni giderek büyütüyorsunuz. Seviyeleri çeşitli hayvan isimleri, meslekler ve ütopik canlılar şeklinde isimlendiren WordBrain’e başladığınızda 2x2 karelerden kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz. Seviye atladıkça 2x2’den 8x8 boyutundaki karelere kadar ilerleyebildiğiniz oyunda birden fazla kelime bulmanız gerekiyor ancak bu noktada işinizin oldukça zor olduğunu söylemeliyim.

Karelerdeki harfleri birleştirerek oluşturduğunuz kelimeyi doğru tahmin etmiş olmanız muhtemel, ancak harfleri yanlış eşleştirdiyseniz diğer kelimeleri bulmanız imkansız hale geliyor. Yanlış bir hamle yaptığınızı düşünüyorsanız alt kısımda yer alan Geri al seçeneğine tıklayabiliyor, kelimenin ne olduğunu dahi bulamıyorsanız İpucu özelliğinden faydalanabiliyorsunuz. iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz, 15 farklı dil desteği sunan WordBrain oyununda her dil için tam 580 bölüm yer alıyor. Kelime haznenizin güçlü olduğuna inanıyorsanız sizi WordBrain oynamaya davet ediyoruz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WordBrain 2

    Çeşitli bulmacalar çözerek yüzlerce yeni kelime öğrenebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu