Words Story: Escape Alcatraz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir kelime oyunu

Words Story: Escape Alcatraz, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kelime oyunudur. Bağımlılık yapıcı bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda kelimeleri bularak ilerliyor ve hapishaneden kaçma planları yapıyorsunuz. Farklı bir atmosfere sahip olan oyunda stratejik hamleler yapmalı ve gizemi çözmelisiniz. Kendi eşsiz planlarınızı uygulayabileceğiniz oyunda özgür olmak için mücadele ediyorsunuz. Kelime oyunlarını seviyorsanız beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Words Story: Escape Alcatraz, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Zorlu seviyeleriyle ön plana çıkan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Basit ve eğlenceli bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda problem çözme yeteneğinizi de geliştirebiliyorsunuz. 200'den fazla kelimeyi bulmanız gereken Words Story: Escape Alcatraz oyununu sakın kaçırmayın.

Words Story: Escape Alcatraz oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Words Story: Escape Alcatraz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
289 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir kelime oyunu

Words Story: Escape Alcatraz, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil kelime oyunudur. Renkli atmosferi ve sürükleyici etkisiyle ön plana çıkan oyunda stratejik hamleler yaparak ilerliyor ve hapishaneden kaçmaya çalışıyorsunuz. Bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkatimizi çeken oyunda kendi planlarınızı yaparak kaçmak için mücadele ediyorsunuz. Kelime oyunlarını sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Words Story: Escape Alcatraz, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Zorlu seviyeleriyle ön plana çıkan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda basit ve eğlenceli bir oynanış yer alıyor. Problem çözme yeteneğinizi de geliştirebileceğiniz oyunda 200'den fazla kelime yer alıyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Words Story: Escape Alcatraz sizleri bekliyor.

Words Story: Escape Alcatraz oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Words Master

    Words Master Android İndir: Kelime bulmaca oyunu
  • Draw Story: Words Edition

    Çizilen kelimeleri hecele.
  • Cracky Words (Çatlak Kelimeler)

    750 bulmaca, binlerce gizlenmiş kelime
  • Words Royale

    Şimdiye kadar oynadığınız tüm kelime oyunlarını unutun!
  • Words Story-Addictive Word Game

    Mantığınızın gelişmesine katkıda bulunan eğlenceli bir kelime oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Words With Friends 2

    Mobilde en çok oynanan kelime oyunu
  • Wiz Of Words

    Zevkli deneyim sunan bir kelime oyunu
  • Words Of Wonders

    Gizli kelimeleri bulurken dünya harikalarını keşfedin.