World of Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Kendi imparatorluğunuzu kurarak yeni bir medeniyetin temellerini atacağınız eşsiz bir oyundur.

Kendi imparatorluğunuzu kurarak medeniyetinizi geliştirmek ve çağ atlamak için mücadele edeceğiniz World of Empires, mobil platformda strateji oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Sürükleyici senaryosu ve kaliteli grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, medeniyetler kurarak gelişmek için çeşitli faaliyetlerde bulunmak ve güçlü bir ordu oluşturarak düşmanlarınıza diz çöktürmektir.

Kendi ülkenizi inşa ederek tarım, hayvancılık, maden üretimi ve daha onlarca alanda ticarete atılarak ülkenin ekonomik dengesini sağlamalı ve ordunuzu güçlendirerek topraklarınızı genişletmek için aksiyon dolu savaşlara katılmalısınız.

Harita yardımı ile etraftaki tehditleri sezerek ülkenizi savunabilir ve yeni yerler fethedebilirsiniz. Yeni teknolojiler geliştirerek medeniyetinizi ileri götürebilir ve ordunuzu daha güçlü savaş ekipmanlarıyla donatabilirsiniz.

Oyunu Türkçe dile seçeneği ile kolaylıkla oynayabilir ve bağımlısı olabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlere sunulan ve ücretsiz olarak hizmet veren World of Empires, yarım milyonu aşkın oyuncunu beğenisini kazanan kaliteli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

World of Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
184.1 MB DOSYA BOYUTU

Kendi imparatorluğunuzu kurarak yeni bir medeniyetin temellerini atacağınız eşsiz bir oyundur.

Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak yeni bir medeniyetin kapısını aralayacağınız ve yeni teknolojiler geliştirebileceğiniz World of Empires, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız sürükleyici bir oyundur.

Etkileyici savaş sahneleri ve aksiyon dolu görevleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, yeni bir medeniyetin temelini atarak kendi imparatorluğunuzu kurmak ve çeşitli alanlarda ticaret yaparak ülke ekonomisini geliştirmektir.

Harita yardımı ile etrafınızdaki boş arazileri ve düşmanlarınızın sinsi planlarını önceden görerek önlemlerinizi alabilir ve ülkenizi savunarak bağımsızlığınızı koruyabilirsiniz. Yeni silah teknolojileri geliştirterek ordunuzu daha da güçlendirebilir ve maden, tarım, hayvancılık gibi alanlarda ticarete atılarak imparatorluğunuzu genişletebilirsiniz.

Türkçe dil seçeneği ve anlaşılır menü tasarımı ile zorlanmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda strateji oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen World of Empires, hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kuracağınız ve keyifle oynayacağınız eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Witchcraft

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.
  • SIEGE: World War II

    Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.
  • Age of World Wars

    Onlarca askeri birliği yöneterek stratejik savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Strange World

    4 farklı karakteri kontrol edecek olan oyuncular 40 saatten fazla aksiyon deneyimi yaşayacaklar.
  • Myths of the World: Of Fiends and Fairies

    Perilerin bulunduğu mekanlara yolculuk yaparak gizli nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Myths of the World: Stolen Spring

    Esrarengiz olayları çözerek farklı manzaralar keşfedebileceğiniz macera dolu bir oyundur.