World of Gunships

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
224 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Mobildeki en iyi online helikopter savaş oyunu

World of Gunships, dünyanın dört bir yanından oyuncularla mücadele etme fırsatı veren ve konsol kalitesinde grafiklere sahip tek online helikopter savaş oyunu. Android platformunda milyonlarca indirmeye ulaşan online helikopter oyununda gerçek zamanlı PvP savaşlara girebildiğiniz gibi hayatta kalma modunda yapay zekaya karşı pratik yapabiliyorsunuz.

Grafikleri, sesleri, oynanışı, kontrolleriyle dört dörtlük bir helikopter savaşı oyunu olan World of Gunship’de ölümcül savaş ve ölümcül takım savaşı modlarında maksimum 8 oyuncuyla online savaşıyorsunuz. Çok çeşitli silah ve teçhizatlarla donatılan 20’nin üzerinde savaş helikopteri mevcut ve hepsinin özellikleri (saldırı gücü, hızı, depo kapasitesi, manevra kabiliyeti, birincil - ikincil silahları, füzeleri vs.) farklı olmakla birlikte makineli tüfekler, güdümlü füzeler, kamuflajlar vs. isteğinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Tabii ki savaştıkça helikopterinizi de geliştirme şansına sahipsiniz.

World of Gunships Özellikleri:

  • Soluksuz gerçek zamanlı ve çok oyunculu PvP mücadele
  • Konsol kalitesinde grafikler ve etkileyici görsel efektler
  • Eşsiz 5 farklı dünya
  • Farklı özelliklere sahip, yükseltilebilir 22 savaş helikopteri
  • Çok sayıda teçhizat ve kamuflaj
  • Hayatta kalma modu (PvE)
  • Orijinal oyun müzikleri
Erkan Calp

World of Gunships

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
223.2 MB DOSYA BOYUTU

Mobilde en çok oynanan online, multiplayer helikopter savaşı oyunu

World of Gunships, iOS platformunda online, multiplayer oynamayı destekleyen en iyi helikopter savaşı oyunu desem sanırım abartmış olmam. Konsol kalitesinde grafikleri etkileyici görsel efektler ve orijinal müziklerle birleştiren helikopter oyununun ücretsiz oynanabilir olması ise şaşırtıcı. Telefon/tablette oynamak üzere sürükleyici çevrimiçi helikopter aksiyon oyunu arıyorsanız, tavsiye ederim.

Telefon ve tabletler için optimize edilmiş kontrollere sahip olmasıyla iPhone’da da iPad’de de aynı keyifte oynanış sunan online helikopter oyununda çok oyunculu tarafta katılabildiğiniz iki mod (ölümcül savaş ve ölümcül takım savaşı), tek oyunculu tarafta da tek mod (hayatta kalma) bulunmakta. Tavsiyem; hayatta kalma modunda yapay zekaya karşı pratik yapmanız ve ardından PvP savaşlara girmeniz. Gerçek zamanlı savaşlarda maksimum düşman helikopter sayısı 8 ancak yerler küçük olmadığından bulup havaya uçurmak kısa sürmüyor.

Çok sayıda teçhizat ve silahla donatılmış 22 savaş helikopteri arasından seçim yapıyorsunuz. Her helikopterin özelliği farklı. Makineli tüfekler, güdümlü füzeler, ısı kapanları, kamuflajlar, yüzey desenleri vs. kişiselleştirilebiliyor. Savaştıkça helikopterinizin gücü de artıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Tanks APK

    World of Tanks Blitz APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online tank savaş oyunu. World of Tanks APK, en iyi tank oyunları arasında.
  • Edge of the World

    Edge of the World, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli bir aksiyon oyunu.
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • Anger of Stick 5 APK

    Anger of Stick 5 APK, şehri zombilerden kurtardığınız mobil için popüler çöp adam oyunu.
  • Battle of Helicopters

    Battle of Helicopters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir helikopter oyunudur
  • Miscrits: World of Creatures

    Miscrits: World of Creatures, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir macera oyunu.
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • World of Robot

    World of Robot mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur