WTF Detective

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz mekanlarda gezinerek gizli nesneleri bulmak için dedektiflik yapacağınız sürükleyici bir oyundur.

İçinizdeki dedektifi açığa çıkartarak macera dolu bir serüvene atılacağınız ve esrarengiz olayların peşine düşerek şüphelileri yakalayacağınız WTF Detective, Android ve İOS sürümleri sayesinden iki farklı mecradan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir oyundur.

Fotogerçekçi gizli nesne sahneleri ve sürükleyici hikayeleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, çeşitli bulmaca ve eşleştirmeler yaparak ipucu toplamak ve gizemli mekanlarda araştırmalar yaparak kayıp objelerin yerlerini tespit etmektir.

Bir FBI ajanının tabletini ele geçirerek maceraya atılacak ve dedektiflik yaparak ilginç olayların sır perdesini aralayacaksınız. Şüphelilerle konuşarak onların açıklarını yakalayacak ve ipuçlarından yola çıkarak katil zanlılarını bulacaksınız.

Oyunda birbirinden heyecanlı yüzlerce gizli nesne bölümü ve ipucu toplayabileceğiniz onlarca bulmaca yer almaktadır. Ayrıca olayları araştırırken karşılaşacağınız birçok kayıp nesne bulunmaktadır.

Mobil platformda macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan WTF Detective ile sizde dedektif rolünü alarak gizemli olayları araştırabilir ve kayıp nesneleri bularak macera dolu serüvenlere atılabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

WTF Detective

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
185 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz mekanlarda gezinerek gizli nesneleri bulmak için dedektiflik yapacağınız sürükleyici bir oyundur.

Esrarengiz olayları araştırarak sır perdesini aralamak için mücadele edeceğiniz ve gizli nesneleri bulmak için yüzlerce zorlu bulmaca çözeceğiniz WTF Detective, macera oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir oyundur.

Gizemli olayları ve fotogerçekçi gizli nesne sahneleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, esrarengiz mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak ve olayların arkasında yatan gerçekleri açığa çıkartmaktır.

FBI ajanının tabletini ele geçirerek macera dolu bir serüvene atılacak ve içinizdeki dedektifi açığa çıkartarak ilginç olayları inceleyeceksiniz.

Şüphelilerin izini sürerek katil zanlısını yakalamak için harekete geçecek ve ipucu toplamak için birbirinden zorlu bulmaca bölümlerinde yarışacaksınız.

Oyun içerisinde etkileyici onlarca gizli nesne sahnesi ve sürükleyici birçok hikaye yer almaktadır. Ayrıca olaylardaki gizemi çözmek için ihtiyaç duyacağınız yüzlerce ipucu ve gizli nesne bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm mobil cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve bağımlısı olacağınız WTF Detective, 100 binden fazla indirmeye sahip popüler bir oyun olarak öne çıkmaktadır. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Detective Jackie

    Genç bir kızın katilini bulmaya çalışacağız.
  • Sin City Detective

    Esrarengiz cinayetleri araştırmak için dedektiflik rolüne bürüneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.