WW2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli bir strateji oyunu

WW2, Android telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir ikinci dünya savaşı oyunudur.

Alman birlikleriyle kıyasıya mücadele ettiğiniz bir oyun olan WW2, gerçek savaş atmosferini mobil cihazlarınızda yaşamanıza olanak sağlıyor. Zorlu görevleri tamamlamanız gereken oyunda askeri üssünüzü kuruyorsunuz. Farklı askeri birlikleri yönetebileceğiniz oyunda tankları da kontrol edebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda kıyasıya mücadele edebiliyorsunuz. 100'den fazla askeri ekipmanı kullanabileceğiniz oyunda kaliteli görseller yer alıyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız WW2 mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

2000'lerin klasik atmosferini yaşayabileceğiniz oyunda keyifli anlar geçirebiliyorsunuz. Savaşa doyabileceğiniz oyunda birliklerinizi sürekli geliştirmeli ve rakiplerinize meydan okumalısınız. Güçlü bir konuma gelmek için çabalamanız gereken WW2 oyununu sakın kaçırmayın. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

WW2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
116 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir savaş oyunu

WW2, iOS telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir ikinci dünya savaşı oyunudur.

Aksiyon ve macera dolu atmosferiyle ön plana çıkan WW2, gerçek savaş atmosferini mobil cihazlarınızda yaşama olanağı sağlıyor. Zorlu görevleri tamamlamanız gereken oyunda kendi asketi üssünüzü kuruyor ve geliştiriyorsunuz. Giderek güçlü bir konuma gelmek için mücadele ettiğiniz oyunda alman birlikleriyle kıyasıya mücadele ediyorsunuz. Farklı askeri birlikleri yönetebileceğiniz oyunda tankları da kontrol edebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda kıyasıya mücadele edebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız WW2 mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Savaşa doyabileceğiniz oyunda birliklerinizi sürekli geliştirmeli ve rakiplerinize meydan okumalısınız. WW2 oyununu tamamen ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guns'n'Glory WW2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kule savunma oyunudur.
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • Iron Throne

    Gelmiş geçmiş en iyi mobil MMO strateji oyunu