WWE Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
198 TOPLAM İNDİRME

WWE Champions mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Amerikan Güreşi oyunudur

WWE Champions oyunculara favori Amerikan Güreşi kahramanlarını farklı bir şekilde güreştirme imkanı veren bir taş eşleştirme oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Amerikan Güreşi oyunu olan WWE Champions'da favori kahramanımızı seçiyoruz ve ringe çıkarak rakiplerimize meydan okuyoruz. WWE tarihinde ses getirmiş, Dwayne "The Rock" Johnson, John Cena, Undertaker gibi kahramanlar oyunda yer alıyor. Kahramanımızı seçtikten sonra ise taşları birleştirerek rakiplerimizle güreşiyoruz.

WWE Champions'da aynı renkte 3 taşı birleştirerek gireşçilerimizin farklı hareketler gerçekleştirmesini sağlıyoruz. Oyun bu anlamda Candy Crush Saga benzeri bir oynanış sunuyor. Buna ek olarak oyunda RPG öğeleri de yer alıyor. Oyunda maçları kazandıkça güreşçilerimizi geliştirebiliyor ve daha güçlü hale getirebiliyoruz.

WWE Champions'da kilidini açabileceğiniz çok sayıda ünlü Amerikan Güreşi kahramanı yer alıyor. Dilerseniz oyunda arkadaşlarınıza katılabiliyor ve diğer oyuncularla karşılaşmalar yapabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

WWE Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
133 MB DOSYA BOYUTU

WWE Champions mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

WWE Champions, içerisinde Candy Crush Saga oyunlarındaki oynanış yapısını Amerikan Güreşi ile birleştiren bir mobil taş eşleştirme oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Amerikan Güreşi oyunu olan WWE Champions'da bulmaca çözme yeteneklerimizi konuşturarak gireşleri kazanmaya çalışıyoruz. Oyunda bize Dwayne "The Rock" Johnson, Undertaker ve John Cena gibi ünlü WWE kahramanlarıyla ringe çıkabiliyor ve rakiplerimizle kapışabiliyoruz.

WWE Champions'da kahramanımızın belli hareketleri gerçekleştirebilmesi için oyun tahtası üzerinde yer alan aynı renkte 3 taşı yan yana getirmeniz gerekiyor. Taşları birleştirdikçe kombolar yapabiliyoruz. Oyunda RPG elementleri de yer alıyor. Maçları kazanarak güreşçilerimizi geliştirebilmekteyiz.

WWE Champions kilidi açılacak birçok ünlü Amerikan Güreşi kahramanına yer veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WWE APK

    WWE APK Android uygulaması Amerikan güreşine ilgi duyanlara tavsiyedir. Dünya Güreş Şovu haberleri, videoları ve etkinlikleri hakkında her türlü bilgiyi içeriyor.
  • WWE SuperCard

    WWE SuperCard ünlü güreş müsabakası olan WWE'nin kart oyunu versiyonudur.
  • WWE 2K16 Creation Studio

    WWE 2K16 Creation Studio kameranız aracılığıyla yüzünüzü WWE 2K16'ya aktarmanıza yardımcı olan bir uygulama
  • MMX Racing Featuring WWE

    MMX Racing Featuring WWE güzel grafiklere sahip bir yarış oyunudur
  • WWE Immortals

    WWE Immortals ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • WWE 2K

    WWE organizasyonunun resmi lisanslı oyun serisi mobil cihazlarda da son derece iddialı bir profil çiziyor.
  • WWE Tap Mania

    WWE Tap Mania, SEGA'nın Android platformuna ücretsiz çıkardığı Amerikan Güreşi oyunu.
  • WWE Mayhem

    The Rock, John Cena, Brock Lesnar ve diğer efsane güreşçiler bir arada