Yalı Spor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Ünlü markaların spor ürünlerini en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Türkiye’de spor ürünleri mağazaları arasında üst sıralarda bulunan Yalı Spor uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden kolayca alışveriş yapabilirsiniz.

Spor ürünleri konusunda geniş bir ürün yelpazesi bulunan Yalı Spor’un Android uygulaması ile spor ile ilgili onlarca ürüne anında ulaşabiliyorsunuz. 80’in üzerinde mağazası bulunan Yalı Spor’un online mağazası ile popüler markalardan Adidas, Nike, Puma, Reebok ve daha birçok spor markasının ürünlerini en uygun fiyatlarla satın alabiliyorsunuz.

Oldukça sade bir arayüz sunan, bu sayede ürünler arasında gezinmeyi ve alışveriş yapmayı oldukça kolay hale getiren Yalı Spor uygulamasında yapacağınız alışverişlerde 99 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo avantajı da sunuluyor. Bunun yanında her alışverişten yüzde 2 parapuan kazandıran Yalı Spor, dünyanın en ünlü ve popüler spor markalarının ürünlerini en uygun fiyatlarla ve farklı ödeme seçenekleriyle bulunduğunuz her yerden satın alabilme imkanı sunuyor.

Volkan Yılmaz

Yalı Spor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
12.1 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli spor ürünlerine ihtiyacınız varsa, Yalı Spor uygulaması ile yüzlerce çeşit ürünü inceleyebilirsiniz.

Yalı Spor uygulamasını kullanarak iOS cihazlarınızdan ayakkabı ve spor ürünlerini kolayca satın alabilirsiniz.

Spor ayakkabı, terlik, sandalet, bot ve çizme, eşofman, tişört, aksesuar ve ekipman gibi erkek, kadın ve çocuklar için yüzlerce çeşit ürün yelpazesi sunan Yalı Spor uygulamasında, ihtiyaç duyabileceğiniz spor ürünlerini kolaylıkla satın alabilirsiniz. Hem online hem de 80’e yakın mağazasıyla hizmet veren Yalı Spor, dünyaca ünlü markaların ürünlerini sizlere sunuyor.

Yüzlerce çeşit spor ayakkabı modelini bulabileceğiniz Yalı Spor uygulamasında, beğendiğiniz ürünleri renk, beden ve numara seçimi yaparak sepetinize ekleyebilir ve güvenli şekilde ödemesini gerçekleştirebilirsiniz. Ürünleri çeşitli kriterlere göre sıralayabileceğiniz Yalı Spor uygulamasında yapacağınız alışveriş tutarına göre ücretsiz kargo avantajından da yararlanabilirsiniz. Her alışverişinizden puan kazanabileceğiniz ve sonraki alışverişlerinizde kullanabileceğiniz Yalı Spor uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Göztepe Mobil

    x
  • Decathlon

    Decathlon uygulaması spor malzemesi alışverişlerini Android cihazlarınızdan yapabilmenizi sağlıyor.
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.