Yarımada İzmir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Yarımada İzmir uygulaması ile İzmir yarımadasındaki gezilecek ve görülecek yerleri keşfedebilirsiniz.

Yarımada İzmir uygulamasıyla İzmir’in yarımadasında bulunan bölgelerdeki rotalarda yürüyüş yapabilirsiniz.

Android cihazlar için sunulan Yarımada İzmir uygulamasında İzmir’in en batısında bulunan Çeşme, Güzelbahçe, Karaburun, Urla ve Seferihisar’dan oluşan yarımadadaki tematik rotalarda yürüyüş yapmanıza olanak sağlıyor. Doğanın keyfini sürerken mutlaka görmeniz gereken noktaları da size bildiren uygulamada, bisiklet ve yürüyüş yollarını takip etmeniz yeterli oluyor.

Anıt ağaçlar, ada, baraj ve göller, endüstriyel miras kapsamındaki yerler, işletmeler ve görülecek yerleri gezerken, bu bölgeler hakkındaki kısa notları da inceleyebilirsiniz. Yarımada İzmir uygulamasını başlattığınızda yürüyüş ve bisiklet yolları, zeytin yolu, bağ yolu, mavi rota, pazaryerleri ve festivaller gibi bölümlerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Rotanız üzerindeki önemli noktalar, rotayı indirme, favorilere ekleme ve paylaşma seçeneği de sunan Yarımada İzmir uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Yarımada İzmir

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
36.2 MB DOSYA BOYUTU

Yarımada İzmir uygulamasını kullanarak İzmir yarımadasında doğa yürüyüşü yaparken birçok önemli noktayı da keşfedebilirsiniz.

Yarımada İzmir uygulaması ile hem doğa yürüyüşünün keyfini çıkarabiliyor hem de görmeniz gereken önemli noktaları inceleyebiliyorsunuz.

iOS işletim sistemli cihazlar için geliştirilen Yarımada İzmir uygulamasında Güzelbahçe, Çeşme, Seferihisar, Urla ve Karaburun bölgelerindeki tematik yürüyüş noktalarını sizlere sunuyor. Doğanın keyfini çıkarırken tarihi ve kültürel miras sayılan yerleri de görebileceğiniz uygulamada, bu bölgeler hakkında bilgileri de okuyabiliyorsunuz.

Yürüyüş ve bisiklet yolları, zeytin yolu, bağ yolu, mavi rota, pazaryerleri ve festivaller gibi kategoriler sunan Yarımada İzmir uygulamasında rotanızı takip ederken önemli noktalar butonunu kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Rotayı iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebileceğiniz, favorilerinize ekleyebileceğiniz veya paylaşabileceğiniz uygulamayı İzmir’de yaşayanların veya ziyarete gelenlerin kullanmasını öneriyoruz. İhtiyaç duyduğunuz anlarda Acil Telefonlar butonuna tıklayarak gerekli olabilecek telefon numaralarına da kolayca ulaşabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Squatgirl - Doris Hofer

    Squatgirl - Doris Hofer'in resmi mobil uygulaması
  • Plank Workout

    Plank Workout: Plank egzersizleri ile 30 günde kilo verecek, yağları yakacak, kaslarınızı güçlendireceksiniz.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.