Yasa Pets Hospital

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Büyük bir hastanede çalışarak sevimli kedi ve tavşanları tedavi edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına sunulan Yasa Pets Hospital, bir hastaneyi yöneterek hastalarla ilgilenebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Oyundaki hastaların ve doktorların tamamı tavşan ve kedilerden oluşmaktadır. Doktorları yöneterek ambulansla hastanenize gelen yaralıları tedavi edebilir ve röntgenlerini çekerek teşhisi koyabilirsiniz. Tavşanlara ve kedilere doğum yaptırabilir ve minicik sevimli yavrulara sahip olabilirsiniz. Hastalardan kan alarak laboratuarlarda testler yapabilir ve hastalara kullanmaları gereken ilaçların reçetesini verebilirsiniz. Farklı konusu ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Kaliteli grafikler ve keyif verici ses efektleri ile donatılmış bu oyunda yapmanı gereken, doktorları ve hemşireleri kontrol ederek hastanedeki işleyişi doğru bir şekilde yürütmek ve gelen hastalara hızla müdahale ederek onların hayatlarını kurtarmaktır. Tüm karakterlerin sevimli tavşan ve kedilerden oluştuğu büyük bir hastaneyi yöneterek eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Yasa Pets Hospital, ücretsiz oyunlar arasında bulunmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Yasa Pets Hospital

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
287.6 MB DOSYA BOYUTU

Büyük bir hastanede çalışarak sevimli kedi ve tavşanları tedavi edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Sevimli hayvan karakterlerinin yer aldığı büyük bir hastaneyi yöneterek hastaları iyileştirmek için çaba sarf edeceğiniz Yasa Pets Hospital, mobil platformda eğitici ve rol oyunları kategorisinde yer alan sıra dışı bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, hastanedeki tüm bölümleri yöneterek hastaların tedavi edilmesini sağlamak ve hastaneyi geliştirerek seviye atlamaktır. Ambulansla hastaneye getirilen yaralılarla ilgilenerek onların hayatlarını kurtarmalı ve doğum için gelen hastalara sağlıklı bir şekilde doğum yaptırmalısınız. Laboratuarlarda kan testleri yaparak hastalıkların teşhislerini koyabilir ve reçete yazabilirsiniz. Kırık ve çatlakları görebilmek için hastaların röntgenlerini çekebilir ve hasarlı bölgeyi alçıya alabilirsiniz.

Oyunda yer alan tüm hasta ve doktor karakterleri tavşan ve kedilerden oluşmaktadır. Hastanede onlarca farklı bölüm ve yüzlerce çalışan bulunmaktadır. Hastaların sorunlarını gidererek seviye atlamalı ve hastaneyi geliştirerek yolunuza devam etmelisiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Yasa Pets Hospital, ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pepi Hospital

    Hastaları tedavi etmeye çalışacağız.
  • PLAYMOBIL Children's Hospital

    Hastaları tedavi edeceğiz.
  • Pets Hair Salon

    Birbirinden farklı hayvanlara saç tasarımı yapacağız.
  • Pakka Pets Village

    Benzersiz bir hayvan köyü yaratacağız.
  • Dream Hospital

    Mobil platformda hastane yöneteceğiz.
  • Kapi Hospital Tower

    Hastanede insanları tedavi edeceğiz.
  • Hospital Dash

    Hastaları tedavi edeceğiz.
  • Idle Hospital Tycoon

    Kendi hastanenizi yöneterek hastaları tedavi edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.