yellow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu

yellow, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor. Birbirinden zorlu 50 bölüme sahip olan oyunda becerilerinizi ortaya koyuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olan yellow, becerilerinizi sınayıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Her bölümün kendine has mekaniği bulunuyor ve bölümleri geçebilmek için uzun bir süre düşünmeniz gerekiyor. Oyundaki tek amacınız ekranın tamamını sarıya boyamak. Eğer bu tarz basit oyunları oynamayı seviyorsanız yellow sizleri bekliyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm yellow mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyundur. Basit oynanışı ve sürükleyici atmosferiyle yellow sizleri bekliyor.

yellow oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

yellow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu

yellow, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda eşsiz bulmacaları çözüyor ve puanlar kazanarak arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Birbirinden zorlu 50 farklı bölüme sahip olan yellow, arkadaşlarınıza meydan okuyup eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir oyundur. Her bölümün kendi içerisinde eşsiz bir mekaniğe sahip olduğu oyunda bölümleri geçebilmek için uzun bir süre düşünmeniz gerekebiliyor. Beyninizi sınırlarına kadar zorlamanız gereken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda basit kontroller yer alıyor. Oyundaki tek amacınız ekranın tamamını sarıya boyamak. Eğer bu tarz basit oyunları oynamayı seviyorsanız yellow sizleri bekliyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm yellow mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyundur.

yellow oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • .Connect.

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu