Yesterday

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
317 TOPLAM İNDİRME

Yesterday'de heyecan dolu bir suç hikayesine tanık oluyoruz.

Yesterday sürükleyici bir hikayeyi güzel grafiklerle birleştiren bir mobil macera oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Yesterday özellikle 90'lı yıllarda oldukça popüler olan point and click türündeki macera oyunlarının güzel bir temsilcisi. Bu tür oyunlarda öne çıkan derin hikaye ve zorlayıcı bulmacalar yine Yesterday'de de yer almakta. Oyunda Henry White adlı bir kahramanı kontrol etmekteyiz. Mew Tork şehrinde dilenciler bir piskopat tarafından katledilmektedir. Bu seri cinayetleri basın dikkate almamakta ve piskopat serbestçe masum insanları öldürmeye devam etmektedir. Faarklı insanların ellerinde ise Y şeklinde yaralar ortaya çıkmaktadır. Biz bu cinayetleri araştırmak için arkadaşımız Cooper ile birlikte bir hükümetler dışı organizasyona bağlı olarak yola koyuluyoruz ve maceramız başlıyor.

Yesterday'de aslında 3 oynanabilir kahraman bulunmakta. Henry ve Cooper'ın haricinde John Yesterday adlı bir kahramanda oyuna dahil oluyor. John Yesterday bu maceraya hafızası tamamen silindikten sonra dahil oluyor ve bütün olaylar karmaşıklaşıyor.

Noir bir atmosfere sahp olan Yesterday'de karşımıza zekamızı çalıştırmamızı gerektirecek birçok farklı bulmaca çıkıyor. Oyunun yüksek kaliteli grafikleri deaylı sanatsal çizimlerle buluşmakta. Eğer macera oyunlarını seviyorsanız Yesterday hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Yesterday

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
1.06 GB DOSYA BOYUTU

Yesterday macera oyunlarının klasik tarzını koruyan eğlenceli bir mobil oyundur

Yesterday bize 90'lı yıllarda oynadığımız klasik macera oyunlarını hatırlatan bir yapıya sahip olan bir mobil macera oyunudur.

iOS işletim sistemini kullan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz Yesterday'de 3 farklı kahramanın yer aldığı bir hikaye konu alınmakta. Oyunda herşey bir piskopatın New York sokaklarındaki dilencileri öldürmesiyle başlıyor. Bu seri cinayetler karşısında medya ve basın sessiz kalmış, işi araştırmak bir hükümetler dışı organizasyonda çalışan Henry White'a düşmüştür. Gönüllü olarak bu görevi yapan Henry'e oyunda arkadaşı Cooper eşlik etmekte. Oyunun üçüncü kahramanı ise John Yesterday adlı hafızasını tamamen kaybetmiş bir kişi. Bu seri cinayetler ağına çekilen John Yesterday, Henry ve Cooper'ı yöneterek oyun boyuca cinayetlerin ve insanların ellerinde beliren Y şeklindeki gizemli yaraların sırrını çözmeye çalışıyoruz.

Noir tarzda bir atmosfere sahip olan Yesterday point and click türünde bir macera oyunu. Oyunda karşımıza çözmemiz gereken zorlu bulmacalar çıkmakta ve bu bulmacaları etrafa dikkatli bir şekilde göz attıktan sonra keşfedeceğimiz eşyalar ve ipuçlarıyla çözmekteyiz. Oyun görsel olarak oldukça başarılı. Sanatsal çizimler yüksek kaliteli 3 boyutlu grafiklerle birleşiyor.

Dokunmatik kontroller konusunda sıkıntı yaşatmayan Yesterday bulmaca oyunları arasında üst kaliteye sahip olan bir yapım.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada