Zoidtrip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Zoidtrip'te aşağıya doğru yol alan üçgen bir objenin kontrolünü ele alıyor ve mümkün olduğunca fazla yol almaya çalışıyoruz.

Zoidtrip, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, yüksek beceri gerektiren bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu beceri oyununda, sürekli olarak yol alan bir objenin kontrolünü ele alıyoruz.

Uçurtma mı, kuş mu yoksa arkasına ipler takmış bir üçgen mi olduğu belli olmayan bu objeyle gerçekleştirmemiz gereken tek bir görev var o da mümkün olduğunca fazla yol almak. Bunu başarmak için son derece hızlı reflekslere sahip olmamız gerekiyor. Aksi halde önümüzde duran platformlardan birine çarpıp bölümü başarısızlıkla sonuçlandırabiliriz.

Kontolümüze verilen objeyi yönetebilmek için ekrana dokunmamız yeterli. Ekrana dokunduğumuz anda şekil bir anda yön değiştiriyor ve o tarafa doğru gitmeye başlıyor. Bu döngüyü tekrarlayarak platformlar arasındaki boşluklardan aşağıday doğru süzülmemiz gerekli.

Açıkçası oyunun çok orijinal bir çizgide ilerlediğini söylemek mümkün değil. Eğlenceli mi? Cevabı kişiden kişiye göre değişse de beceri oyunları oynamaktan keyif alan herkes Zoidtrip'i zevkle oynayacaktır.

Emircan Erdoğan

Zoidtrip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
10.5 MB DOSYA BOYUTU

Zoidtrip, sürekli hareket halinde olan bir karakterin engellere çarpmadan en uzağa gitmesini sağlamaya çalıştığımız bir oyun.

Zoidtrip, reflekslere dayalı oyunlar oynamaktan keyif alan kullanıcılara hitap eden bir yapım. Özellikle Flappy Bird ile bir akım haline gelen refleks oyunlarının son temsilcilerinden olan Zoidtrip'i iPhone ve iPad cihazlarımıza ücretsiz olarak indirebiliyoruz.

Oyunda tuhaf üçgenimsi bir karakteri kontrol ediyor ve engellere çarpmadan mümkün olduğunca ileri gitmesini sağlıyoruz. Bunu yapabilmek için karakteri çok hassas bir şekilde kontrol etmeli ve hiçbir engele çarpmamalıyız. Ekrana her dokunduğumuzda karakter yön değiştiriyor. Bu şekilde katlar arasındaki boşlukların içinden geçerek ilerliyoruz.

Zoidtrip'e her girdiğimizde karşımıza farklı renkli bölümler geliyor. Bu sayede sürekli aynı görevi üstleniyor olsak bile monotonluk hissine kapılmıyoruz. Yeni karakterler açmak için oyunda çok yüksek puanlar elde etmemiz bekleniyor. Game Center başarımları sunan Zoidtrip, bu tarz beceri ve refleks tabanlı oyunlardan hoşlanan büyük küçük herkes tarafından keyifle oynanacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.