Zombie Crisis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
257 TOPLAM İNDİRME

Her tarafı zombiler sarmış durumda. Kahramanımızı yalnız bırakmayın.

Zombie Crisis, farklı kamera açılarından oynanış sunan zombili aksiyon oyunu. Zombilerin istila ettiği koca şehri tek başımıza savunmaya çalıştığımız oyun, oldukça kaliteli grafikler sunuyor. Zombili, bol kanlı, hızlı tempolu mobil oyunları Android telefonunuzdan eksik etmiyorsanız tavsiye ederim.

Zombiye dönüşmüş insanlar yerine zombi olarak doğmuş son derece çirkin yaratıklarla yüz yüze geldiğimiz oyunda rpg ve aksiyon öğeleri bir arada kullanılmış. Etrafımızı saran zombilere karşı hayatta kalabilmek için durmadan ateş ediyoruz. Bazen açık alanda bazen de sağlam gördüğümüz bir şeylerin arkasına gizlenerek, siper alarak yaratıkları kafalarından uçuruyoruz. Farklı türde zombilerin işini bitirdikten sonra “big boss” olarak geçen devlerle karşılaşıyoruz. Neyse ki silah tarafında çeşitlilik var; klasik silahlar dışında elektromanyetik tabancalardan alev bombalarına fantastik silahlarımız mevcut.

Bu arada oyunda üç mod mevcut. Senaryo modu, arama modu ve avcı modu oynanabilir, direkt açık modlar karşımıza çıkıyor. Unutmadan, oyun içinde gerçek parayla satın alınabilir öğeler mevcut. Oyuna girmeden uygulama içi satın alım seçeneğini kapatmanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Blast Crew

    Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.
  • Don Zombie - Kill the Undead!

    Bölgedeki tüm zombileri temizleyin!
  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Zombie Fest

    Zombie Fest (Zombi Festivali) İndir - Android Oyunu
  • Zombie Frontier 4

    Popüler zombili FPS oyunu Zombie Frontier 4, Android Google Play'de!
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Zombie Gunfire

    Zombie Gunfire Android oyununda şehri zombilerden temizliyorsunuz.