Zombie Hunter King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
198 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu

Zombie Hunter King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Basit kontrolleriyle karşımıza çıkan oyunda zombi birliklerinin üstesinden gelmeniz gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olan Zombie Hunter King, zorlu görevleri tamamlamaya çalıştığınız bir oyundur. Aksiyon ve macera dolu bir oynanışa sahip olan oyunda özel yeteneklerinizi sergileyebiliyorsunuz. Farklı silahları kontrol edip zombileri ortadan kaldırabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Keskin nişancı tüfeklerinden taarruz tüfeklerine kadar her türlü silahı kullanabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele edebiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Zombie Hunter King sizleri bekliyor.

Zombie Hunter King oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Zombie Hunter King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu

Zombie Hunter King, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz ve sürükleyici bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Zombi birliklerinin üstesinden gelmeniz gereken oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Zorlu görevleri tamamlayıp aksiyon dolu mücadelelerin içerisine girdiğiniz bir oyun olan Zombie Hunter King, zombileri avlayarak puanlar kazandığınız bir oyundur. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda yeteneklerinizi sergiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Farklı türde ve güçte silahları da kullanabileceğiniz oyunda tüm zombileri ortadan kaldırmalısınız. Eğer boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olarak nitelendirebileceğim Zombie Hunter King, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Kolay kontrolleri ve sürükleyici atmosferiyle Zombie Hunter King sizleri bekliyor.

Zombie Hunter King oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Zombie Call: Dead Shooter FPS

    Zombie Call: Dead Shooter FPS bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunu
  • Zombie Frontier 4

    Popüler zombili FPS oyunu Zombie Frontier 4, Android Google Play'de!
  • ZOMBIE AnnihilatoR

    ZOMBIE AnnihilatoR, FPS türünde hazırlanmış zombi öldürme - vurma oyunu.
  • Zombie Trigger Apocalypse

    Zombie Trigger Apocalypse, görev odaklı ilerlediğiniz zombi temalı FPS oyunu.
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.
  • DEAD WARFARE: Zombie

    DEAD WARFARE: Zombie, Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan zombi temalı FPS oyunu.
  • Dino Hunter King

    Dino Hunter King Android oyununda dinozorları avlıyoruz.