Zombie Offroad Safari

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
393 TOPLAM İNDİRME

Zombie Offroad Safari, Android platformunda açık dünya zombili offroad yarış oyunu olarak yer alıyor.

Zombie Offroad Safari, 4x4 off-road araçları, canavar kamyonlarla zombi avına çıktığınız açık dünya yarış oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda daha önce kimsenin gitmediği noktalara uğrayıp karşınıza çıkan zombileri öldürüyosunuz. Zombili oyunları seviyorsanız tavsiye ederim.

Zombilerle karşılaşacağınızı bildiğiniz 5 bölgede özel silahlarla donatılmış arazi araçlarıyla zombileri avlıyorsunuz. Yerden metrelerce yüksek dağlara araçlarınızla çıkarak öylece gezinen, son derece tehlikeli yürüyen ölüler üzerinde kimi zaman silahlarınızı (makineli tüfek, av tüfeği, roketatar, elektrikli tabanca vs) kullanıyor, kimi zaman da ezip geçiyorsunuz. Oyunun güzel yanı sadece; başı boş dolaşıp, keyfinize göre zombi avlamıyorsunuz. Tamamlamanız gereken birçok meydan okuma da var. Checkpoint avı, yol bulma, boss savaşları ve daha pek çok görev alıyorsunuz.

Erkan Calp

Zombie Offroad Safari

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Offroad Safari, arazi araçlarıyla zombileri avladığınız açık dünya yarış oyunu.

Zombie Offroad Safari, offroad yarışına yeni bir soluk kazandıran gerek keskin grafikleri gerekse de aksiyon yüklü oynanışıyla kendisine bağlayan kaliteli bir açık dünya oyunu. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla şaşırtan yapımda 4x4 arazi araçlarıyla tepe noktalara çıkarak zombileri avlıyoruz. Her yerdeler ve son derece tehlikeliler…

4x4 offroad araçları, canavar kamyonlar, altı tekerlekli zorlu koşullar için özel üretilmiş araçlarla olabildiğince geniş haritalarda turluyoruz. Roketatar, makineli tüfek, av tüfeği ve daha nice silahla donatılmış aracımızı sürerken karşımıza çıkan zombileri bazen silahla, bazen de üzerlerinden geçerek öldürüyoruz. Haritayı sürekli görme şansımız olduğundan zombiler genellikle sürpriz olmuyor ancak sayıları fazla olduğundan çok ta aracınıza güvenmemenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Offroad Outlaws APK

    Offroad Outlaws APK, açık dünya haritalarda diğer oyuncularla online yarıştığınız Android yarış oyunu.
  • Project Offroad 20 APK

    Project Offroad 20 APK Android oyununda arazi araçlarıyla yarışıyorsunuz. Project Offroad 2.0, engebeli arazide yarış, simülasyon oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Zombie Safari Free

    Zombie Safari Free iki boyutlu sevimli grafiklere sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur
  • Offroad Monster

    Offroad Monster, birbirinden zor parkurlarıyla akıllı cihazınızdan offroad keyfini sonuna kadar yaşayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Offroad Car LX

    Offroad Car LX mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Offroad Driving Adventure 2016

    Offroad Driving Adventure 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Offroad Legends

    Offroad Legends ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil yarış oyunudur
  • Offroad Yarışı 3D

    Offroad Yarışı 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur