Zombie Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Tactics Android Oyunu İndir: Kartları kullanarak zombileri durdurmaya çalıştığınız stratejik bir mobil oyun

Zombie Tactics, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz zombili aksiyon strateji oyunu. Her tarafınızı zombiler sarmış durumda ve insanlığın son umudusunuz. Zombilerden nefret eden hayatta kalan insanların yardımını da alarak zombi istilasından kurtulmaya çalışıyorsunuz. Zorluk düzeyi gittikçe yükselen oyun, zaman geçirmek için birebir. Zombili hızlı tempolu oyunları seviyorsanız, stratejik düşünerek hayatta kalabileceğiniz Zombie Tactics’i öneririm.

Kuş bakışı kamera açısından oynanış sunan Zombie Tactics, farklı türleri harmanlayan süper eğlenceli bir mobil oyun. İndirmesi de oynaması da ücretsiz, oyun zevkini bozan sıkıcı reklamlarla karşılaşmıyorsunuz. Oyunda kartlar büyük önem taşıyor. Onları kullanarak üzerinize dört bir yandan gelen kana susamış yürüyen ölüleri yavaşlatıyor veya durduruyorsunuz. İlerledikçe yeni kartlar açılıyor, kartlarınızı yükseltebiliyorsunuz. Zombiler akın akın geliyor ancak fazlasıyla kolay bulanlar için özel bir mod da (sonsuz mod olarak geçiyor) tasarlanmış. Oyun, online değil; yıldızları toplayarak diğer oyuncuların önüne geçebilirsiniz. Unutmadan, sandıkları mutlaka alın; içlerinden harika ödüller çıkıyor.

 

Erkan Calp

Zombie Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Tactics iOS Oyunu İndir: Zombi ordusuna karşı ne kadar dayanabilirsiniz?

Zombie Tactics, etrafınızı saran zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz strateji yönü ağır basan hareketli bir mobil oyun. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan oyun, geliştiricisi tarafından aksiyon strateji kart oyunu olarak tanımlıyor. Tamamen ücretsiz ve reklamsız zombi öldürme oyunu ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Zombi öldürme oyunları, kart oyunu, kart savaş oyunları, stratejik savaş oyunlarını seviyorsanız Zombie Tactics’i bir şans vermenizi isterim. iPhone’da da iPad’de de rahat, keyifli oynanış sunan yapımda zombi istilasından kurtulmaya çalışıyorsunuz. Taktiksel becerilerinizi kullanarak hayatta kalabilirsiniz. Zombilerden nefret eden bir grup da size yardım edecek. Hayatta kalanlar kesinlikle yardımcı oluyor ve geliştirirseniz daha da faydalarını görüyorsunuz. Oyun normalde dalga dalga saldırılar üzerine kurulu; yani bir grup zombiyi öldürdüğünüzde yenileri geliyor, seviye atlıyor, yeni kartlar topluyor ve yükseltiyorsunuz. Ancak acımasız sonsuz mod da var. Oyunda belli bir noktaya geldiğinizde, oynanışı kolay bulmaya başladığınızda sonsuz modu da oynamanızı isterim. Bu arada sandıkları es geçmeyin, içlerinde ödüller sizi bekliyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Battleground

    Zombi dünyasında hayatta kalabilecek misiniz?
  • Headshot ZD

    İnsanlardan hayvanlara tüm canlılar zombiye dönüştü.
  • Ghost Sniper : Zombie

    Ghost Sniper : Zombie, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir zombi öldürme oyunudur.
  • Zombie Fest

    Zombie Fest (Zombi Festivali) İndir - Android Oyunu
  • Zombie Blast Crew

    Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.
  • Zombie World : Black Ops

    Sosyal tabanlı zombili strateji oyunu
  • Zombie Cowboys

    Zombie Cowboys Android Google Play'de! Vahşi batı temalı zombi strateji oyununda batının hakimi olun!