Zoo Island: Exotic Garden

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Sayısız zorluğa sahip bulmacaları çözmeye çalışacağız.

En sevimli hayvanların yer aldığı bir klasik bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Zoo Island: Exotic Garden geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Whaleapp Partners tarafından geliştirilen Zoo Island: Exotic Garden’da birbirinden sevimli hayvanların yer aldığı bulmacaları çözüme kavuşturacağız. Android ve iOS platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunulan yapım da şeker patlatma tarzında bir oynanış yer alacak.

Oyuncular aynı sevimli hayvanları yan yana veya da alt alta getirerek yok etmeye çalışacak ve bir sonraki bulmacaya ilerleyecekler. Oldukça basit ve zor bulmacaların yer aldığı oyun da basitten zora doğru ilerleyecek ve ilerledikçe de daha eğlenceli anlar yaşamaya devam edeceğiz.

Oyuncular bulmacaları çözdükçe karşılarına çıkan yapbozları da tamamlama fırsatı elde edecekler. Bu yapbozlarda da sevimli hayvanların görüntüleri yer alacak.

Zoo Island: Exotic Garden 500 binden fazla oyuncu tarafından mobil platformda oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Zoo Island: Exotic Garden

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
246 MB DOSYA BOYUTU

Sayısız zorluğa sahip bulmacaları çözmeye çalışacağız.

Mobil klasik oyunlar arasına katılan ve günümüzde 500 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen Zoo Island: Exotic Garden oyuncularına eğlenceli anlar yaşatmaya devam ediliyor.

Whaleapp Partners’in başarılı oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformunda indirilip oynanabilen Zoo Island: Exotic Garden’da birbirinden farklı bulmacaları çözmeye çalışacağız.

Sevimli hayvanlarla dolu yapım da oyuncular şeker patlatma oyunun da olduğu gibi aynı türdeki hayvanları yan yana ve alt alta getirerek patlatacak, bir sonraki bulmacaya geçebilmek için gerekli puanı elde etmeye çalışacaklar.

Oldukça eğlenceli ve renkli içeriklere ev sahipliği yapan oyun da bazı yapbozlar da karşımıza çıkacak. Oyuncular bu yapbozları da tamamlayarak görüntüleri eşleştirmeye çalışacaklar.

500 binden fazla oyuncu tarafından mobil platformda oynanmaya devam edilen yapım kitlesini de artırıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Tap Zoo

    Hayvanat bahçesi kurmaya çalışacağız.
  • Farm Zoo: Bay Island Village

    Çiftliğimize turistleri çekmeye çalışacağız.
  • Peter Rabbit’s Garden

    Sevimli tavşanlar ile büyük bir bahçe inşa edebileceğiniz ve çeşitli ürünler yetiştirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Trade Island

    İş adamı olmaya çalışacağız.
  • City Island

    Kendi şehrinizi inşa ederek turistik bir kent oluşturacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • City Island: Airport

    Şehrinize dev hava alanları inşa ederek daha fazla turistin gelmesini sağlayacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Zoo Rescue

    Renkli bulmacalar çözeceğiz.
  • Garden Goons

    PvP savaşlarına katılacağız.