Posts

Posts

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 37
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Pico

Posts, blog yazarlarının bloglarını kolayca yönetmelerini ve tüm gerekli taslaklarını tek bir yerde çözmelerini sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Posts, blogcular için özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulamadır. Uygulamayı kullanarak bloglarınızı kolayca yönetebilirsiniz. iPad için tasarlanan uygulama ile yeni bloglar oluşturabilir veya varolan bloğunuzun yönetimini sağlayabilirsiniz. Blog yönetimi ve oluşturması için gerekli tüm araçlar uygulama içerisinde mevcuttur.

Blogger ve WordPress ile uyumlu olarak çalışan uygulama, ister tek bir bloğunuzu isterseniz birden fazla bloğunuzu yönetmenizi sağlayabiliyor. Yönetmek için birden fazla blog ayarladığınız durumda aralarında kolayca değişim yapabilirsiniz.

Tüm yazılarınızı tek bir sayfada görüntüleyebildiğiniz Posts'da eski ve yeni yazılarınıza kolayca erişebilirsiniz. Ayrıca bloğunuz hakkındaki tüm detaylara kolayca hemen ulaşabilirsiniz. Uygulama içerisinde bulunan metin editörü sayesinde kullanıcılar yazılarını hızlıca yazabiliyor. Uygulamayı kullanarak yeni yazı ve sayfaları kolayca ve hızlıca hazırlayarak yayınlayabilirsiniz. Ayrıca yorum bölümünü pasif yapabilir veya gelen yorumları onaylama yada silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yeni blog açmayı düşünenler, bir süredir blog yazanlar veya eski blogçuların hepsine hitap eden program sayesinde hızlı ve kolay br şekilde bloglarınızı iPad'leriniz üzerinden yönetebilirsiniz. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamayı blog yazarı iseniz kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.