Samsung Galaxy S10/S10 Plus Yeni Yazılım Özellikleri

Samsung Galaxy S10 yeni yazılım özelliklerine değindik.

Erkan Calp -

Samsung Galaxy S10 ve S10 Plus özellikleri, Türkiye fiyatı ve çıkış tarihini lansman günü sizlerle paylaşmıştık. Ekran, kamera, performans özellikleriyle çığır açan Samsung Galaxy S10 ile gelen yeni yazılımsal özelliklerden bu blog yazıda bahsedeceğiz. Bixby tuşunu değiştirme (Bixby tuşu atama) gibi kullanıcıların beklediği birçok yazılımsal özellik S10’a eklenmiş. İşte lansmanda bahsedilmeyen Samsung S10 özellikleri:

San Francisco’da gerçekleşen, Tamindir olarak katıldığımız Unpacked 2019 etkinliği TSİ 22.00’de başladı ve Samsung Galaxy S10’un özellikleri, fiyatı, çıkış tarihi, tüm detaylarını sizlerle canlı yayında paylaştık. Samsung, etkinlikte üç Galaxy S10 modeliyle karşımıza çıktı. S10e, S10 ve S10 Plus modelleri katlanabilir ekranlı telefon Samsung Galaxy Fold’dan sonra sahne aldı. Samsung S10, tanıtılırken donanımsal özelliklerine dikkat çekildi. Dünyanın ilk Dinamik AMOLED ekranı, Ultrasonik parmak izi sensörü, 5 farklı lensli yapay zekadan güç alan kamerası, Kablosuz güç paylaşımı, Akıllı pil gücü gibi etkileyici özelliklerle donatılan Samsung S10, kutusundan One UI ile özelleştirilen Android Pie 9.0 yazılımıyla çıkıyor. Samsung, lansmanda bahsetmese de S10, yazılım tarafında da önemli yenilikler getiriyor. Bu blog yazıda da Samsung Galaxy S10’un yazılımsal özelliklerine değineceğiz.

Samsung Galaxy S10 Yeni Yazılım Özellikleri:

Göze çarpan S10 yeni yazılım özellikleri bunlar. Yazılımla kaldırılan özellikler de var. Sanal Home tuşundaki titreşim geri bildiriminin kaldırılması, Bildirim LED’nin kaldırılıp yerine kamera bölmesi etrafına ışık halkası (bildirime bağlı renk ve ışık değişiyor) getirilmesi gibi.

 

karşılaştırma

Samsung Galaxy S10, S10 Plus ve S10e Karşılaştırması

Mobil

Samsung Galaxy S10 Özellikleri, Fiyatı, Çıkış Tarihi

Mobil

Samsung Galaxy S10 Plus Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Benzer İçerikler

YORUMLAR