ASUS ROG Ally Türkiye Ön Sipariş Fiyatına Zam Geldi!

ASUS ROG Ally Türkiye ön sipariş fiyatı zam nedeniyle arttı. Peki, daha satışa başlamadan zamlanan el konsolunun fiyatı ne kadar oldu? İşte ayrıntılar!

Steam Deck'e rakip olan el konsolu ASUS ROG Ally Türkiye ön sipariş fiyatı zamlandı. Bununla beraber ASUS'un el konsolunun fiyatı daha satışa sunulmadan artmış oldu. Peki, ASUS ROG Ally'i ön sipariş vermek için artık ne kadar ücret ödemek gerekiyor? Yaşanan gelişmeye dair tüm detaylar haberimizde.

ASUS ROG Ally Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Şık tasarımı ve donanımıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başaran ASUS ROG Ally, geçtiğimiz hafta içerisinde Türkiye'de ön siparişe açılmıştı. Bununla beraber el konsolunun ön sipariş fiyatı belli olmuştu. Konsola gelen zamla beraber fiyat etiketi güncellendi. ASUS ROG Ally Vatan Bilgisayar'da 28 bin 499 TL ön sipariş fiyatına sahip. 

Vatan Bilgisayar'daki ASUS tarafından üretilen taşınabilir el konsolunun sayfasında yer alan bilgilere göre 19 Haziran 2023 tarihinde teslimatlar başlayacak.

ASUS ROG Ally Özellikleri

  • Ekran Boyutu: 7 inç
  • Ekran Yenileme Hızı: 120Hz
  • Ekran Çözünürlüğü: FHD
  • RAM: 16 GB LPDDR5
  • İşlemci: AMD Z1 Extreme
  • Ekran Kartı: AMD Radeon Navi3 Graphics
  • Depolama Alanı: 512GB NVMe M.2 SSD

Geçtiğimiz haftalarda Geekbench testinde OpenCL'de 35 bin 498 puan aldığı ortaya çıkan el konsolunun 7 inç büyüklüğünde bir ekranla geliyor. Cihaz FHD çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunuyor.

Steam Deck Rakibi ASUS ROG Ally Geekbench Puanı ile Şaşırttı!
OYUN

Steam Deck Rakibi ASUS ROG Ally Geekbench Puanı ile Şaşırttı!

ASUS ROG Ally Geekbench puanı ile gündeme geldi. Peki, Steam Deck rakibi olan el konsolu Geekbench testinde nasıl bir performans sergiledi? Test sonuçlarına dair merak edilen ayrıntılar haberimizde.

Steam Deck'e rakip olan ASUS ROG Ally isimli taşınabilir el konsolunun ön sipariş fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR