Floridalı Joker'den Rockstar Games'e Şaşırtan İstek!

Grand Theft Auto 6'nın fragmanıyla beraber gündeme gelen Floridalı Joker, Rockstar Games'ten ilginç bir istekte bulundu. İşte yapılan yeni açıklama!

Floridalı Joker olarak da bilinen Lawrence Sullivan GTA 6 ile ilgili yeni bir video yayımladı. Grand Theft Auto 6'nın fragmanındaki karaktere benzerliğiyle gündeme gelen Sullivan, karakteri seslendirmek istediğini belirtti.

Floridalı Joker GTA 6 Hakkında Yeni Açıklama Yaptı

Sullivan, geçtiğimiz aylarda GTA 6 tanıtım fragmanındaki bir karakterin kendisinden ilham alınarak tasarlandığını ileri sürerek Rockstar Games'ten 2 milyon dolara kadar tazminat ödemesini talep etmişti. Sullivan'dan yeni video geldi.

@lawrence.sullivan0 #gta6 #gta6trailer #gta6joker #floridajoker #miamijoker #floridajoker #miami #florida #joker #fyp ♬ original sound - Lawrence Sullivan

Floridalı Joker, "Karakteri seslendirmeme izin verin, oyunda söz konusu karaktere daha fazla yer verin. Hadi tarih yazalım" dedi ve açıklamasında şu ifadelere de yer verdi:

"Hepiniz oyun için neler yaptığımı gördünüz. Herkes beni takip ediyor ve seviyor. Herkes beni GTA 6 Jokeri, Floridalı Joker olarak tanıyor."

Florida'daki hemen herkesin GTA 6 fragmanındaki karakterin kendisinden esinlendiğini görebileceğini söyleyen Sullivan, "Benimle oynamayı bırak, GTA 6! Param nerede? Ara beni, bu anlaşmayı gerçekleştirelim. Tüm bu davaları, avukatları, tüm bunları yapmak istemiyorum ama gerekirse yaparım" sözlerini kullandı.

Sullivan, "Bana ulaşmak için bir ayınız var, bir karakteri seslendirmeme izin verin. GTA, konuşmamız lazım. Take-Two, param nerede?" ifadelerine de yer verdi.

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?
OYUN

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nasıl Olacak?

GTA 6 sistem gereksinimleri, Grand Theft Auto serisinin yeni oyununda kasma ve donma problemleriyle karşı karşıya kalınmadan oynanabilmesi için en az hangi donanım bileşenlerine ihtiyaç duyulduğunu gösterir.

Floridalı Joker tarafından yapılan açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.