Mavi Tikli Hesaplara Müjde: Instagram'a Yeni Bir Özellik Geliyor!

Instagram, birçok yeni özelliği test etme aşamasındayken aralarına bir yenisini daha ekledi. Mavi tikli hesapları heyecanladıran bir özellik geliyor.

Instagram son zamanlar getirdiği yenilikler ile adından sürekli söz ettirmeye devam ediyor. Ardı arkası kesilmeyen yenilikler ve geliştirmeler arasına bir yenisi daha ekleniyor. Yeni gelecek özellik sadece doğrulanmış, mavi tikli hesaplarda geçerli olacak.

Doğrulanmış Hesaplara Özel Ana Sayfa Görünümü

Birçok gelecek yeniliği test etmeye devam eden Meta, bir yeniliği daha test etmeye başladı. Instagram'da doğrulanmış hesapların gönderilerinin gözükeceği ayrı bir ana sayfa akışı için denemeler yapılıyor.

Birkaç ay öncesinde kendi platformları için Meta Verified sistemini başlatan Meta, aylık ödeme yaparak mavi tik onay rozeti almaya başladı. Türkiye'de de pek çok kullanıcı, küçük veya büyük hesap fark etmeksizin ödeme karşılığı mavi tik satın alabiliyor.

Meta, bu onaylı hesaplar için birtakım yenilikler sunmaya devam ediyor. Böylece ödeme yaparak uygulamayı kullanan kişiler için ek avantajlar ve farklılıklar geliyor. Sıradaki farklılık ise Instagram Yöneticisi Adam Mosseri tarafından, yayın kanalı üzerinden yaptığı duyuru ile açıklandı.

Uygulamanın ana sayfasına "Meta Verified" adlı bir akış seçeneği geleceğini ve bu akışta sadece onaylanmış hesap kullanıcılarının gönderilerinin listeleneceği bilgisi yer alıyor.

Yani şu an mevcut olan "Takip Ettiklerin" ve "Favoriler" seçeneklerine ek olarak "Meta Verified" seçeneği de gelecek.

Instagram Hesap Doğrulama (Mavi Tik Alma) Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Instagram Hesap Doğrulama (Mavi Tik Alma) Nasıl Yapılır?

Görüntü tabanlı sosyal medya platformu Instagram, mavi tik alma işleminin yapılabilmesine imkân tanıyor ancak bunun için bazı adımların sırasıyla uygulanması ve belirli bir ücret ödenmesi gerekiyor.

Test aşamasında olan ve bazı kullanıcılara sunulan bu özelliğin size gelip gelmediğini görmek için uygulamayı güncelleyerek giriş yapabilirsiniz. Henüz bazı kullanıcılarda aktif olan özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı bilgisi henüz paylaşılmadı.

YORUMLAR