Kaspersky Internet Security 2021

Kaspersky Internet Security 2021

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 296,838
  • DOSYA BOYUTU 2.8 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Kaspersky Lab

Kaspersky Internet Security 2021, PC, Mac ve Android cihazlarda gizliliğiniz ve paranızı koruyan gelişmiş güvenlik ve antivirüs programı.

Kaspersky Internet Security 2021, PC, Mac ve Android cihazlar için üst seviye koruma sağlayan güvenlik programıdır. Virüs, solucan, casus yazılım, fidye yazılımı ve diğer yaygın tehditlere karşı üst düzey koruma sağlar. Ayrıca ücretsiz VPN sayesinde gezinme işlemlerinizi gizlerken, fotoğraf, mesaj ve banka bilgilerinizi hacker'ların ulaşamayacağı bir yerde saklarsınız. Kaspersky Internet Security ücretsiz deneme sürümü seçeneğiyle gelir.

Kaspersky Internet Security 2021 İndir

Kaspersky'nin internet güvenliği programı Kaspersky Internet Security (KIS) 2021 ile Windows ve Mac bilgisayar, Android telefon/tabletinizdeki gezinme, alışveriş, sohbet bilgilerinizi ve verilerinizi korumaya alırsınız. Günlük 300MB'a kadar ücretsiz VPN, çevrimiçi ödemeler ve işlemlerinizi şifreleyen Güvenli Para ve web kameranıza yetkisiz erişimi engelleyen Web Kamerası Koruması içeren Kaspersky'nin ödüllü güvenlik yazılımı, siber tehditlere karşı eksiksiz savunma sağlar.

  • Gerçek zamanlı antivirüs - Cihazlarınız sürekli virüsler, solucanlar, truva atları, şifreli kilitleyiciler, rootkit'ler ve casus yazılımları için taranır ve sizi hem yeni hem de bilinen çevrimiçi tehditlere karşı korur.
  • Otomatik açık koruması - Windows PC'nizdeki ağ açıklarından faydalanan uygulamaları belirler. İşletim sisteminizin çökmesine ve bilgisayarınızın kullanılamaz hale gelmesine neden olan güvenlik açıklarından faydalanan programların algılanması dahildir.
  • Truva atı temizleyici - Windows PC'niz ve Android cihazınızın yavaşlamasına neden olan truva atı virüslerini ve solucanları algılar ve kaldırır. Bu işlem otomatik olarak gerçekleştirilir.
  • Anında tehdit algılama - Bilgisayarınızda ve Android cihazınızda dosyaların, uygulamaların ve web sitelerinin gerçek zamanlı ve kesintisiz analizini sunarak hızlı tehdit algılama ile hem sizi hem de verilerinizi korur.
  • Çift yönlü güvenlik duvarı - Gelen ve giden ağ istekleri algılanarak Windows PC'niz korsan saldırılarına karşı korunur. Tüm gelen ve giden bağlantıları görebilir, değerlendirebilir ve yönetebilirsiniz.
  • Ödeme koruması - Bilgisayarınızda çevrimiçi bir işlem gerçekleştirdiğinizde sizi ayrı bir bankacılık seviyesinde korumalı tarayıcıya yönlendirir. Kredi kartı bilgileriniz ve finansal verileriniz korunur.
  • Fidye yazılımı koruması - Windows PC'nizi gerçek zamanlı izleyerek fidye yazılımı saldırılarının bilgisayarınızın kontrolünü ele geçirmesini önler.
  • Uygulama kilidi - Android cihazınızdaki uygulamaları özel PIN kodu, gizli şekil veya parmak iziyle koruma altına almanızı sağlar.
  • Kötü amaçlı link dedektörü - Kaspersky Security Network tarafından sağlanan verilere dayanarak girdiğiniz web sitelerindeki bağlantıları analiz eder, kötü amaçlı web siteleri hakkında bilgilendirir ve tehdit seviyelerine dayalı olarak URL adreslerine renk kodu uygular.
  • Özel tarayıcı - Tehlikeli veya tehlikeli olma potansiyeli olan web sitelerini açmaya çalıştığınızda ekran uyarıları görüntüler.
  • Akıllı ve hızlı VPN - 256Bit AES şifreleme ile gönderdiğiniz ve aldığınız verileri şifreli hale getirir ve hacker'ların e-postalarınızı, fotoğraflarınızı ve banka bilgilerinizi okumasını önler. Ayrıca IP adresinizi gizleyerek sitelerin internet sağlayıcınız tarafından bile izlenmesini önler.
  • Kimlik avı koruması - Hacker'lar tarafından kimlik bilgilerinizi çalmak için hazırlanan sahte siteler ve e-postalara karşı sizi korur. Karmaşık dolandırıcılıkları tespit eder ve kimlik avı etkinliği algılandığında uyarılar gönderir.
  • Gizli gezinme - Girdiğiniz web siteleri ve sosyal ağ platformlarının etkinliklerinizi izlemesini ve özel verilerinizi toplamasını engeller.
  • Web kamerası koruması - Web kameranıza yetkisiz erişimi engelleyerek casusların evinizi izlemesini önler.
  • Uzaktan erişim aracı güvenliği - Hacker'ların uzaktan erişim araçları kullanarak PC'nizin kontrolünü uzaktan ele geçirmesini önler.
  • Ağ saldırısı koruması - Bir saldırı tespit edildiğinde saldıran bilgisayardan gelen ağ etkinliği 1 saat veya daha uzun süreyle engellenir.
  • Reklam engelleyici - Rahatsız edici web sitesi reklam pencerelerini ve Windows bilgisayarınızda görüntülenen kötü amaçlı olabilecek reklamları engeller. Sıklıkla girdiğiniz, güvenli web sitelerini beyaz listeye alabilirsiniz.
  • Tuş kaydedici koruması - Tuş kaydedicilerin Windows bilgisayarınızda tuş vuruşlarınızı kaydetmesini otomatik olarak durdurur.
  • Uygulama yöneticisi - Uygun olmadığını düşündüğünüz uygulamaları kolayca kaldırmanızı sağlar. Yükleme Asistanı, internetten yükleme sürecinde destek sağlayarak seçtiklerinizin yanında başka programlar yüklememenizi sağlar.
  • Hızlı ve hafif güvenlik - Bilgisayarınıza %15 daha az yük bindirir ve sistem kaynaklarını tüketmemeleri için cihazlarınızdaki tehditlere yönelik tarama gerçekleştirir. Güvenlik programı sizi yavaşlatmaz, eski cihazlarınıza da kolayca yükleyebilirsiniz.
  • Cihaz güvenliği panosu - My Kaspersky hesabı ile her yerden güvenliğinizi yönetebilir ve etkinleştirme kodlarınızı güvenle saklamanıza olanak tanıyan özellikleri ve ayarları kendinize göre yapılandırabilirsiniz.

Kaspersky Internet Security Nedir, Ne İşe Yarar?

Kaspersky Internet Security nedir, ne işe yarar? Kaspersky Internet Security, çeşitli bilgi güvenliği tehdidi, ağ ve kimlik avı saldırıları ve spam türlerine karşı kapsamlı koruma sağlayan ödüllü güvenlik programıdır.

Her tehdit türü özel bir koruma bileşeni tarafından ele alınır. Güvenlik bileşenleri tarafından sağlanan gerçek zamanlı korumaya ek olarak bilgisayarınızı virüsler ve diğer kötü amaçlı yazılımlar için düzenli olarak taramanız önerilir. Kaspersky internet güvenliği programını güncel tutmak için veritabanları ve uygulama modüllerini güncellemeniz gerekir.

File antivirüs, bilgisayarın dosya sistemine virüs bulaşmasını önler. Bileşen, işletim sisteminin başlatılmasından sonra sürekli olarak bilgisayarın RAM'inde kalır ve bilgisayarınız ve tüm bağlı sürücüler üzerinde açılan, kaydedilmiş veya başlatılan tüm dosyaları tarar. KIS, bir dosyaya erişme girişimini keser ve bilinen virüsler ve diğer kötü amaçlı yazılımlar için dosyayı tarar. Mail anivirüs, bilgisayarınızda gelen ve giden e-posta mesajlarını tarar. Web antivirüs, web sitelerindeki script'lerin tehdit oluşturması durumunda yürütülmesini engeller. Tüm web trafiği izlenir ve tehlikeli web sitelerine erişim engellenir. IM antivirüs, anlık mesajlaşma istemcilerinin güvenli kullanımını sağlar. Bileşen, bilgisayarınıza anlık mesajlaşma protokolleri üzerinden gelen bilgileri korur, anlık mesajlaşma ve çeşitli uygulamaların güvenli çalışmasını sağlar. Uygulama kontrolü, işletim sistemindeki uygulamalar tarafından gerçekleştirilen eylemleri kayıt altına alır ve bileşenin uygulamaya atadığı gruba göre uygulamaların etkinliklerini yönetir. Uygulama yöneticisi, bilgisayarda yüklü programları yönetmenizi sağlar. Web kamerası koruması, web kameranıza yetkisiz erişimi engeller ve erişimin engellendiğini bildirir. Güvenlik duvarı, yerel ağlar ve interneti kullandığınızda güvenliğinizi sağlar. Ağ monitörü, ağ etkinliğini gerçek zamanlı olarak takip eder. Sistem izleyici bileşeni, uygulamaların kötü amaçlı veya başka etkinlikler ile işletim sisteminde yapılan değişiklikleri geri alır. Ağ saldırısı engelleyici, işletim sistemi açılışında aktif olur ve ağ saldırılarının karakteristik etkinlikleri için gelen ağ trafiğini izler. Anti-spam, gelen e-posta mesajlarını spam için tarar ve spam içeren tüm iletiler özel bir başlıkla işaretlenir. Kimlik avı önleyici, kimlik avı URL'leri listesinde olup olmadıklarını bulmak için URL'leri denetler. Anti-banner, web siteleri ve uygulama arayüzlerindeki reklam banner'larını engeller. Gizli gezinme, tarayıcıdan takip servislerine gönderilen istekleri algılar ve çevrimiçi etkinliğiniz korunacak şekilde değişiklik yapar. Güvenli para, internet bankacılığı hizmetleri ve ödeme sistemlerini kullanırken gizli verilerin korunmasını sağlar. Güvenli klavye girişi, web sitelerine girilen kişisel veriler için keylogger'lara karşı koruma sağlar. Güvenilir uygulamalar modu, bilgisayarınızı güvensiz olabilecek uygulamalardan korur. Ebeveyn denetimi, çocukları ve gençleri bilgisayar ve internet kullanımına ilişkin tehditlerden korur. Ebeveyn kontrolü, farklı yaşlarda kullanıcılar için web kaynakları ve uygulamalara erişim konusunda esnek kısıtlamalar ayarlamanızı sağlar. My Kaspersky, Kaspersky Internet Security yüklü bilgisayarın korumasını uzaktan yönetmenizi sağlar. Kaspersky Internet Security, güvenli olmayan WiFi ağlarına bağlandığınızda verilerinizi korur.

Kaspersky Internet Security Güvenli Mi?

Kaspersky Internet Security kullanımı güvenli mi? Kaspersky Internet Security 2021, güvenlik açısından gerçekten güvenli bir program. Virüslerden, kötü amaçlı yazılımlardan ve fidye yazılımlarından cihazlarınızı rakiplerinden daha iyi koruyarak takdire şayan bir koruma sağlıyor. Aynı zamanda bellek ve sistem performansı üzerinde çok az etki ediyor ve çok sayıda faydalı özellik sunuyor. Neticede, basitlik, kullanım kolaylığı arayanlar ve çevrimiçi deneyimlerini her zamankinden daha güvenli hale getirmek için birkaç ekstra özellik sunan iyi bir çözüm.

Kaspersky Internet Security Ücretsiz Mi?

Kaspersky Internet Security 2021, 30 gün ücretsiz deneme sürümü seçeneğiyle gelir. Tüm özelliklerinin kullanılabildiği 30 günün ardından lisans satın alımı gerektirir. Kaspersky Internet Security fiyatı seçilen cihaz sayısı (en fazla 5) ve yıla göre farklılık göstermektedir. Kaspersky Türkiye, zaman zaman kampanyalar düzenlemekte ve fiyatlarda indirim yapmaktadır. Kaspersky Free, tamamen ücretsiz bir antivirüstür ancak gelişmiş koruma için Kaspersky Internet Security ve üst ürünleri tavsiye ederiz.

Kaspersky Internet Security Etkinleştirme Kodu

Etkinleştirme kodu Kaspersky Internet Security 2021 lisansı satın alırken size verilen koddur. Programın etkinleştirilmesi için bu kod gereklidir. Etkinleştirme kodu, 20 rakam ve harflerden oluşan benzersiz bir dizidir ve xxxxx - xxxxx - xxxxx - xxxxx şeklindedir. Programı satın alma yönteminize bağlı olarak etkinleştirme kodunu şu yollardan biriyle edinebilirsiniz:

  • Kaspersky Internet Security 2021 kutulu satın aldıysanız, etkinleştirme kodu kılavuzda veya yükleme CD'sini içeren satış kutusunda yer alır.
  • Kaspersky Internet Security 2021'i online bir mağazadan satın aldıysanız, etkinleştirme kodu ürünü sipariş verirken belirtmiş olduğunuz e-posta adresine gönderilir.
  • Arkadaşını Koru programına katılırsanız, bonus puanlar kazanabilir ve bunlarla bonus etkinleştirme kodu alabilirsiniz.

Lisans süresinin başlangıç tarihi programı etkinleştirdiğiniz tarihtir. Kaspersky Internet Security 2021 programının birden fazla aygıtta kullanılmasını sağlayan bir lisans aldıysanız lisans süresi etkinleştirme kodunu bu aygıtlardan ilkine girdiğiniz andan itibaren başlar. Programı etkinleştirdikten sonra etkinleştirme kodunuzu kaybeder veya yanlışlıkla silerseniz, Kaspersky Lab Teknik Destek ile iletişime geçerek kodunuzu geri alabilirsiniz.

Antivirüs Programı Mı, Internet Security Mi?

Kaspersky Anti-Virus, PC'niz için temel güvenlik sunar. Program ve dosyalarınız için anti-virüs taraması, etkinlik izleme, güvenlik açıklarını arama, internet trafik kontrolü sağlar. Kaspersky Internet Security'nin güvenlik aracı zengindir, antivirüs programının yetenekleri bir dizi başka kullanışlı araçla geliştirilir:

  • Güvenlik Duvarı - Bu, hem yerel ağınıza hem de webe güvenli erişim sağlar. Herhangi bir program veya ağ portu için kurallar ayarlayabilirsiniz. (Belli bir programa internet erişimini kısıtlama veya belirli bir bağlantı noktasını engelleme)
  • Anti-Spam - Bu, Microsoft Office Outlook veya Outlook Express'ten tüm gelen ve giden e-postaları kontrol eder. Tüm şüpheli e-postalar Spam klasörüne filtrelenir.
  • Anti-Banner - Bu özellik web sayfalarında veya program arayüzünde reklamların gösterilmesini engellemenizi sağlar. Reklam banner'ları gösteren web sitelerinin özelleştirilebilir engelleme listesi program entegre edilmiştir. Engellemek istediğiniz yeni banner'ları da ekleyebilirsiniz.
  • Web Kamera Koruması - Bu özellik, kullanıcıların bilgisayarlarında web kamera etkinleştirildiğinde uyarır, kötü niyetli kişilerin gizlice kullanmasını engeller.
  •  Özel Gezinme - Webde gezindiğinizde kullanıcı tercihlerinizi algılamak ve belirli şirketlerden reklamları online göstermek için çeşitli izleme algoritmaları kullanılır. İzleme engelleme özelliği, tarayıcı ayarlarınızı ve ziyaret ettiğiniz sayfaları takip eden reklamverenleri ve web analiz sistemlerini engeller.
  • Ebeveyn Denetimi - Çocuğunuzun bilgisayara ve/veya belirli programlar ve oyunların yanı sıra özel web sitesi kategorileri ve sosyal medya kişilerine erişimi sınırlamaya yardımcı olur. Çocuğunuzun Windows kullanıcı profili için kısıtlamalar ayarlayabilirsiniz.
  • Güvenilir Uygulamalar Modu - Bu mod, kullanıcının yalnızca güvenilir yazılımı çalıştırmasını sağlar. Tüm yeni programlar Kaspersky Lab'in güvenilir programlar listesinde denetlenir. Bu modda listeye dahil olmayan bir yazılım çalışmaz.
  • Güvenli Klavye - Bu özellik, kullanıcıları online formlara veri girişi yaptıkları zaman keylogger'lardan korur. Seçilen web siteleri ve veri kategorileri için koruma sağlayabilir ve veri yazmak için ekran klavyesini kullanabilirsiniz.
  • Uygulama Kontrolü - Bu bileşen, root erişimi olan veya kişisel verilere erişimi olan programlar üzerinde kural bazlı kontrol oluşturur.
  • Ağ Saldırısı Engelleyici - Bu özellik, bilgisayarınızı kötü amaçlı ağ etkinliği ve siber saldırılardan korur.
  • Sistem Değişiklikleri Kontrolü - İşletim sistemi parametrelerini, ağı ve tarayıcıları yetkisiz değişikliklerden korur.