5 Bin TL Değerindeki Sid Meier's Civilization VI Steam'de %91 İndirime Girdi!

Tüm zamanların en iyi strateji oyunu olarak bilinen Civilization VI, Steam'de dev bir indirime girdi. İşte detaylar!

Strateji oyunları arasında popülerliğini hiçbir zaman kaybetmeyen Civilization VI, Steam'de dev bir indirime girdi. Oyuncuların severek oynadığı Civilization VI ve indirilebilir tüm ek paketleri kısa süreliğine indirimli bir şekilde bekleyenlerin karşısına çıktı.

Popüler Oyun Kısa Süreliğine Steam'de İndirimde!

Bildiğiniz üzere Steam dolar üzerinden oyunları sunmaya başladığı günden beri birçok oyunu satın almak ve indirmek Türkiye'deki oyuncular için zor bir hal almıştı. Bu nedenle yapılan indirimler, kullanıcılar için oldukça heyecan yaratan bir hamle oluyor.

Tüm zamanların en iyi 4X strateji oyunu olan Civilization VI, 2016'da piyasaya çıktı. Çıkışından bugüne kadar popülerliğini koruyan oyun Steam'de büyük bir indirim aldı. 167.91 dolar fiyat etiketine sahip olan oyun, şu an %91 indirimle 14.97 dolara düştü.

Cilivization 6 Platinum Edition Paketi de 22 Şubat'a kadar indirimde. Bu paket, oynanışı geliştiren yeni medeniyetleri ve senaryoları içeriyor. Aynı zamanda sekiz büyük genişlemeyi içeren Platinum Edition, ana oyun ile birlikte Rise and Fall ve Gathering Storm'a da yer veriyor.

Civilization 6 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?
OYUN

Civilization 6 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Civilization 6, günümüzde oynayabileceğiniz en iyi strateji oyunlarından biri. Grand Strategy (Büyük Strateji) ve 4X (Explore, Expand, Exploit, Exterminate) alt türlerinde akıllara gelen ilk oyun olan Civilization 6 oldukça kompleks ve zor bir oyun.

Şu an indirimli sunulan sürümde altı uygarlık ve senaryo paketi de yer alıyor.