Steam Hafta Sonu Ücretsiz Oynayabileceğiniz 2 Popüler Oyunu Açıkladı: Hemen Deneyin!

Dünyanın en büyük oyun platformu Steam bazı oyunları dönemsel olarak ücretsiz bir şekilde oyunculara sunuyor. Yeni ücretsiz oyun fırsatı başladı. İşte detaylar!

Eylül Kebapçıgil -

Dünyanın en büyük dijital oyun mağazası Steam, kullanıcılarına çeşitli kampanyalar ve fırsatlar sunmaya devam ediyor. Özellikle son zamanlarda rakibi Epic Games'in ücretsiz oyunları ve dolar yerine TL kullanmaya devam etmesi nedeniyle biraz geride kalmış olsa da, çeşitli indirimler ve ücretsiz oyun dağıtma konusunda Steam de daha aktif olmaya yöneliyor.

Yaptığı son hamleleriyle bir nebze de olsa oyunculara kendini affettirmeyi başaran Steam, iyi bir hafta sonu geçirmek isteyen oyuncular için bazı yapımları kısa süreliğine ücretsiz yapacağını açıkladı. Bunu geçtiğimiz ay da yapan platform, bu sefer iki farklı oyunla karşımıza çıkıyor.

Bu Hafta Sonu Steam'de Ücretsiz Oynanabilecek Oyunlar

nasıl yapılır

Steam İndirme Hızı Artırma Nasıl Yapılır?

9 - 13 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz oynama deneyimi yaşanabilecek bu iki oyun, hafta sonu boyunca ücretsiz oynayabileceğiniz popüler oyunlar arasında yer alıyor. Özellikle Steam'deki dolar üzerinden bakıldığında yüksek fiyatlarda olması da ücretsiz oynama fırsatını yakalamak için bir sebep olabilir.

Benzer İçerikler

YORUMLAR