1001 Attempts

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

1001 Attempts, ne kadar hızlı parmaklarınız olduğunu test edebileceğiniz sinir krizi geçirebileceğiniz eğlenceli ve bağımlılık yapan bir Android beceri oyunu.

1001 Attempts, sınırsız oyun yapısıyla oynayanları kendine bağımlı eden bir Android beceri oyunu. Ücretsiz olarak sunulan oyunun grafikleri çok kaliteli olmamasına rağmen oyunun çok eğlenceli olduğunu söyleyebilirim.

Hani hem zor hem de kendini zorla oynattıran oyunlar vardır ya, bu oyun da onlardan bir tanesi. Ekran üzerinde gördüğünüz tüm engel ve objelerden kaçmanız gereken 1001 Attempts aslında adıyla da nasıl bir oyun olduğunu bize anlatıyor. Oyundaki tek amacınızın her seferinde daha fazla puan olduğunu düşünürsek, yanmadan en uzun süre durmaya ve olabildiğince çok altın toplamaya çalışmanız gerekiyor.

El becerilerinizi konuşturacağınız bu oyunu Android telefon ve tabletlerinize indirerek bir an önce deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

1001 Attempts

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

1001 Attempts minimal bir yapıya sahip olmasına rağmen oyunseverlere sinir bozucu bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

1001 Attempts son derece basit bir mantık üzerine kurulmuş: ekranda gördüğünüz her şeyden kaçın! Uygulamala marketlerde bağımlılık yarattığını iddia eden birçok oyun mevcut. 1001 Attempts’in böyle bir iddiası yok fakat birkaç oynayıştan sonra bunu oyuncular zaten farkında olmadan kendileri yapıyor.

Oyunda ekranda yer alan karakterimizi gelen tehditlerden korumaya ve tüm mücevherleri toplamaya çalışıyoruz. Ne kadar uzun süre kaçarsak ve ne kadar fazla mücevher toplarsak o kadar fazla puan kazanıyoruz. Zaten asıl amaçlarımızdan bir tanesi de mümkün olduğu kadar fazla puan kazanmak.

1001 Attempts çok fazla bir hikaye derinliği sunmuyor ama sahip olduğu özellikler onu banka kuyruklarının ve otobüs sıralarının vazgeçilmez oyunlarından biri olmasını garantiliyor. Eğer beklentileriniz çok yüksek değilse bu oyun sizi bir süre meşgul edecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!