23snaps

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

23snaps, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir albüm oluşturma uygulamasıdır.

23snaps, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama ile özel anlarınızı kayıt altına alabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Özel aile albümü oluşturmayı mümkün kılan 23snaps, dünyanın her yerinden kullanıcıların anılarına bakmanızı ve kendi anılarınızı da onlarla paylaşmanızı sağlayan bir uygulamadır. 23snaps'de farklı fotoğraf albümleri oluşturuyor ve diğer kullanıcıların beğenisine sunuyorsunuz. Kullanııcılar sizin fotoğraflarınıza yorum atabiliyor, beğenebiliyor. Bu nedenle oldukça eğlenceli bir uygulama olan 23snaps'de kendi dijital albümünüzü oluşturabilirsiniz. Online olarak kullanılan uygulamada özel anlarınızı biriktirebilirsiniz. Aile bireyleri arasında kullanılabilen 23snaps, en özel anlarınızı paylaşmanızı sağlıyor. Örneğin, bebeğinizin eğlenceli bir halini uygulama ile fotoğraf çekebiliyor ya da video alabiliyor ardından da tüm aile bireylerinizde paylaşabiliyorsunuz. Bireyler arası ilişkiyi taze tutan 23snaps'i mutlaka deneyin. Kendi koleksiyonlarınızı düzenleyebilir ve farklı filtreler ile daha güzel fotoğraflar elde edebilirsiniz. 23snaps sizleri bekliyor.

23snaps uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indrebilirsiniz.

Murat İşçi

23snaps

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
63.7 MB DOSYA BOYUTU

23snaps, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir albüm oluşturma uygulamasıdır.

23snaps, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olarak dikketimizi çekiyor. Uygulama ile özel anılar koleksiyonu oluşturabilir ve aile bireylerinizde paylaşabilirsiniz.

Aile bireyleri arasındaki iletişimi sıkı tutan bir sosyal medya uygulaması olan 23snaps, özel anılarınızı kayıt altında tutan bir uygulamadır. Uygulama ile fotoğraf koleksiyonları oluşturabiliyor ve dilerseniz aile bireylerinizle, dilerseniz de dünyanın her bölgesinden tüm insanlarla paylaşabiliyorsunuz. Paylaştığınız video ya da resimlere yorumlara alabiliyor ve insanların tepkilerini görebiliyorsunuz. Oldukça zevkli bir uygulama olan 23snaps'da özel anlarınızı kolksiyonlar halinde farklı albümlerde de tutabiliyorsunuz. Kullanımı son derece basit olan uygulama bireyler arası ilişkiyi de taze tutuyor. Bebeğinizin eğlenceli bir anını, çocuğunuzun diploma aldığı anı ya da sizin için özel herhangi bir anı 23snaps ile kolaylıkla kayıt edebilirsiniz. Resim ve video çekme özelliği de bulunan uygulamayı sakın kaçırmayın. Ayrıca uygulamada yer alan fitreler ile de daha canlı resimler çekebiliyorsunuz. 23snaps sizleri bekliyor.

23snaps uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indrebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.