4 Images 1 Mot

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce görselden yararlanarak gizli kelimeleri bulmaya çalışacağınız eğitici bir oyundur.

Çeşitli görsellerden ve ipuçlarından yararlanarak eğlenceli bulmacalar çözeceğiniz ve kelime dağarcığınızı genişleteceğiniz 4 Images 1 Mot, mobil platformda kelime oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu topluluğu tarafından keyifle oynanan eğitici bir oyundur.

Yeni kelimeler öğreneceğiniz ve görsel hafızanızı geliştireceğiniz bu oyunda yapmanız gereken tek şey, size sunulan görsellerden yola çıkarak istenilen kelimeleri bulmak ve seviye atlayarak yeni kelime bulmacalarının kilidini açmaktır.

Resimlerle anlatılmak istenen kelimeyi tahmin ederek kutucukları doldurabilir ve zorlandığınız yerlerde ipucu harfi alabilirsiniz. Kelime bilginizi geliştirerek eğlenceli bulmacalar çözeceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda gizli kelimeleri bulabilmeniz için toplamda 4 farklı görsel sunulmaktadır.

Resimlerin her biri farklı karelerden oluşmakta fakat tek bir kelimeyi anlatmaktadır. Görsellerden yola çıkarak anlatılmak istenen kelimeyi daha çabuk bulabilir ve onlarca harfin arasından doğru olanları seçerek bulmacayı tamamlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip mobil cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz 4 Images 1 Mot ile yeni kelimeler öğrenebilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

4 Images 1 Mot

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Yüzlerce görselden yararlanarak gizli kelimeleri bulmaya çalışacağınız eğitici bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı mecradan sorunsuz bir şekilde erişebileceğiniz ve eğitici özelliği sayesinde birçok yeni kelime öğreneceğiniz 4 Images 1 Mot, resimlerden yola çıkarak gizli kelimeleri bulmak için hafızanızı zorlayacağınız eğlenceli bir oyudur.

Kelime dağarcığınızı genişleteceğiniz ve görsel hafızanızı test edeceğiniz bu oyunda amaç, farklı karelerden oluşan resimler ve karmaşık halde verilmiş harflerden yola çıkarak gizli kelimeyi bulmak ve eviye atlayarak yeni kelime bölümlerinin kilidini açmaktır.

Resimler ve çeşitli ipuçları ile bulmacadaki kelime boşluklarını doldurabilirsiniz. Görsellerde anlatılmak istenen kelimeyi tahmin ederek kutucuklara uygun harfleri yazabilir ve zorlandığınız yerde harf alabilirsiniz.

Gizli kelime bulmacasında toplamda 4 farklı kareden oluşan fakat tek bir kelimeyi anlatmak için hazırlanan 4 adet resim yer almaktadır. Resimlerin ifade ettiği anlamı bularak kelimenin harflerini tamamlamalı ve git gide zorlaşan bulmacalarda yarışmalısınız.

Kelime oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren 4 Images 1 Mot ile sizde eğitici bulmacalar çözebilir ve yeni kelimeler öğrenebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WordBrain 2

    Çeşitli bulmacalar çözerek yüzlerce yeni kelime öğrenebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Words Story-Addictive Word Game

    Mantığınızın gelişmesine katkıda bulunan eğlenceli bir kelime oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • PicoWords

    Harfleri birleştirerek mantıklı kelimeler yapmaya çalışacağız.
  • Word Chums

    Zorlu kelimeleri bulmaya çalışacağız.
  • Wordington: Words & Design

    Evleri ve bahçeleri dekore edebileceğiz.
  • World Tower

    Anlamlı kelimeler üretmeye çalışacağız.
  • BattleText

    İngilizce kelime savaşları yapabileceğiniz eğitici bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Immortal Taoists

    Ölümsüzlük iksirini bulmak için macera dolu bir serüvene atılacağınız eşsiz bir oyundur.