99TAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

99TAN, topla blokları kırmaya çalıştığınız arcade türünde Android oyunu.

99TAN, popüler tuğla kırma oyununun yeni sürümü. Tek dokunuş kontrol sistemiyle Android telefonda ve tablette aynı oynanışı sunuyor. Vaktin geçmek bilmediği durumlarda, yolculuk yaparken açıp oynayabileceğiniz türde güzel bir arcade oyun.

Serinin yeni oyununda belli hızla gelen tuğlaları seri ateşe tutuyoruz. Tek atış hakkı veriliyor. Doğru zamanda doğru yöne nişan almamız gerekiyor. Aynı bloğa ne kadar çok vurursak o kadar yüksek puan alıyoruz. 99 topu bitirdiğimizde oyun sonlanıyor. Diğer deyişle 99 topla mümkün olan en yüksek skoru elde etmeye çalışıyoruz.

Erkan Calp

99TAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

99TAN, toplarla blokları vurduğunuz arcade oyunu.

99TAN, 111%’nin popüler tuğla kırma oyunu TAN serisinin yenisi. Tek dokunuş kontrol sistemiyle iPhone ve iPad’de aynı, keyifli oynanışı sunan arcade oyunda toplarla seri şekilde tek bir tuğlayı vurmak için uğraş veriyorsunuz. 99 topla olabildiğince yüksek puan almaya çalışıyorsunuz.

Oyun, çok basit dinamikler üzerine kurulmuş. Puan toplamak için tek yapmanız gereken; ekranın sağ noktasından gelen ve hızını koruyan tuğlaları (blokları) topla daha doğrusu birden fazla top fırlatabilen bir makineyle vurmak. Tuğla tek bir seferde geçip gittiğinden nişanı çok iyi almalısınız. Duvardan sektirip vurma seçeneğiniz var ancak doğrudan yukarı çarptırmanıza izin verilmiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.