A Girl Adrift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Balık tutarak bir kızın hayatta kalmasına yardımcı olun!

A Girl Adrift, üniversite öğrencilerinin projesi olan ve balık tutma oyunu olarakta değerlendirebileceğimiz bir rol yapma oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, sular altındaki dünyada sürüklenen bir kızın hikayesine ortak olacaksınız. Bu maceranın bağımlısı olacağınızı kesinlikle söylemeliyim.

A Girl Adrift oyunun sıradan balık tutma oyunlarından çok farklı olduğunu söyleyerek incelemeye başlayalım. Bunu söylememin nedeni bir hikayeye dayanıyor olması. Sular altında kalmış bir dünyada hayatta kalmaya çalışan bir kızın macerasına ortak oluyoruz. O balık tutmaya çalışıyor ve biz de ona yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz balık tutmasına yardım ettikçe o daha çok tecrübe kazanıyor. Ayrıca bizler, dünyadaki muhteşem balık türleri hakkında bilgi sahibi de olabiliyoruz.

Oyunun harika ses efektleri ve dinlendirici yapısıyla pek keyifli bir oynanışı olduğunu itiraf etmeliyim. Diğer yandan büyük diyebileceğimiz bir harita, çeşitli bosslar ve birçok balık türü olduğunu da belirtelim. Tüm bu detaylar eminim sizin de hoşunuza gidecektir.

Eğer balık tutma kisvesi altında eğlenceli bir rol yapma oyunu arıyorsanız A Girld Adrift'i ücretsiz indirebilirsiniz. Oynamanızı kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

A Girl Adrift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
298 MB DOSYA BOYUTU

Muhteşem ses efektleri ve oynanışa sahip bir rol yapma oyunu!

A Girl Adrift, muhteşem ses efektleriyle harmanlanmış bir rol yapma oyunu. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, sınırsız balık tutma deneyimi yaşayacak ve sular altında kalmış dünyadaki bir kıza yardım etmeye çalışacaksınız. Son derece keyifli bir yapısı olan bu oyunu denemenizi mutlaka öneririm.

A Girl Adrift oyununa ilk girdiğinizde neler yapmanız gerektiğine dair bir bilgilendirme alıyorsunuz. Daha sonra oltanızı atıp balık tutmaya başlıyorsunuz. Bu süreçte her balığı yakalayamadığınızı söylemeliyim. Çünkü oldukça hızlı hamleler yapmanız gerekiyor. Çok çeşitli balıklarla karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Üstelik bu balıklar hakkında bilgi almanız da mümkün.

Oyunda büyük diyebileceğimiz bir harita olduğundan çeşitli bosslarla karşılaşmaya hazırlıklı olun. Diğer yandan, oyunun atmosferine kapılma konusunda uyarımı da bu vesileyle yapmış olayım. Muhteşem ses efektleri ile zihninizi dinlendirebileceğiniz bir oyunla karşı karşıyasınız.

Balık tutma oyunu kisvesi altında çok eğlenceli bir rol yapma oyunu denemek isterseniz A Girl Adrift'i ücretsiz indirebilirsiniz. Oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Girl's War Z

    Zombi salgını karşısında kızların yeteneklerini kullan.
  • 9 Lives: A Tap Cats RPG

    Zevkli ve sürükleyici atmosfere sahip olan bir rol yapma oyunu
  • Like A Boss

    Gelişmiş craft sistemiyle karşımıza çıkan harika bir rol yapma oyunu
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu