Aerobilet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,189 TOPLAM İNDİRME
6.3 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca havayolu ve otel arasında karşılaştırma yapmanızı ve uygun fiyatlarla bilet almanızı sağlayan Android uygulaması.

Aerobilet uygulaması otel ve uçak rezervasyonlarını Android akıllı cihazları üzerinden gerçekleştirmek isteyenlerin deneyebilecekleri alternatif uygulamalaradan bir tanesi. Tüm dünya çapında arama gerçekleştirebilen ve oldukça kolay bir kullanıma sahip olan Aerobilet aynı zamanda tamamen ücretsiz.

Ekonomik ve avantajlı uçak biletleri ile otelleri araştırırken aynı anda diğer seçenekler ile karşılaştırma şansını da uygulamayı kullanarak elde edebilir ve yakaladığınız fırsatları hemen satın alabilirsiniz. Herhangi bir reklam barındırmayan uygulama yüzbinlerce otel ve yüzlerce havayolunun bilgilerine erişim sağlıyor.

SSL güvenlik sistemi ile ödemelerinizi hemen kredi kartınızla yapma ve taksitlendirme imkanına da sahipsinz. Bilet alımlarının ardından SMS ve gelen e-posta onayları sayesinde işlemin başarıyla sonuçlandığını da kontrol edebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

Aerobilet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME
9.8 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad mobil cihaz sahipleri otel rezervasyonlarını ve uçak biletlerini bu uygulamayı kullanarak gerçekleştirebilirler.

Aerobilet iPhone ve iPad mobil cihazlar için tasarlanmış bir seyahat uygulaması ve içerisinde dünyadaki tüm uçuş ve otelleri barındırması nedeniyle takdiri hak ediyor. Direkt olarak uygulamanın içerisinden rezervasyonlarınızı yapabileceğiniz Aerobilet bu konuda oldukça kullanışlı bir arayüz sunuyor.

Ücretsiz ve içerisinde herhangi bir reklam barındırmayan uygulama şu anda 200.000’den fazla otel ve 700’den fazla havayolu ile oldukça geniş kapsamlı. SSL ödeme yöntemi ile çalışan uygulama aracılığıyla kolayca kredi kartınızla ödeme gerçekleştirebiliyorsunuz.

Birden fazla para birimini destekleyen uygulamada fiyatları araştırırken bir yandan da alternatif otel ve uçuşlardaki fiyatları da karşılaştırma imkanına sahipsiniz. Satın almanızın ardından SMS ve e-posta yoluyla sizi bilgilendiren uygulama sayesinde onayınızı da görebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Emirates

    Emirates uygulamasını kullanarak dünyadaki birçok noktaya uçak bileti satın alabilirsiniz.