Agency of Anomalies: Mind Invasion

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Farklı bulmacalar çözeceğiz.

İlginç bulmacalar ve yapbozlar yapabileceğiniz Agency of Anomalies: Mind Invasion, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere hizmet veren sıra dışı bir macera oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, gizli eşyaların yerini bulmak ve parçası kaybolan objeleri tamamlamaktır. Tüm bunları yaparken ihtiyacınız olacak çeşitli ipuçları bulunmaktadır. Bu ipuçlarına ulaşmak için bölümlerde farklı bulmaca ve eşleştirme oyunları oynayabilirsiniz. Bu sayede çeşitli ödüller ve ipuçları toplayabilirsiniz. Ayrıca seviye atlayarak farklı mekanların ve objelerin kilidini açmakta sizin elinizde.

Oyunda ürkütücü gizli nesne sahneleri ve onlarca farklı karakter yer almaktadır. Yüzlerce kayıp objeyi bularak görevleri tamamlayabilir ve sonraki bölümlere geçebilirsiniz. Bulmaca, eşleştirme ve yapboz gibi çeşitli oyunlar oynayarak ipucu toplayabilir ve doğru iz üstünde ilerleyebilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları kategorisinde boy gösteren ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Agency of Anomalies: Mind Invasion, kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Agency of Anomalies: Mind Invasion

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
775 MB DOSYA BOYUTU

Farklı bulmacalar çözeceğiz.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Agency of Anomalies: Mind Invasion, esrarengiz olayları çözmek için bulmaca ve yapbozlar yaparak ipuçları toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Sürükleyici özelliği ve macera dolu sahneleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan ve ilginç konusu ile bir hayli dikkat çeken bu oyunda amaç, gizli nesnelere ulaşarak doğru iz üstünde ilerlemek ve gizem dolu olayları açıklığa kavuşturmaktır. Ürpertici mekanlarda dolaşarak çeşitli olayları araştırmalı ve ipuçlarına ulaşarak görevleri tamamlamalısınız. Bu sayede seviye atlayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Oyun, oldukça kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmıştır. Onlarca esrarengiz olay ve birçok gizli nesne yer almaktadır. Bölümlerde bulunan bulmaca, eşleştirme ve yapboz oyunlarında başarılı olarak ipucu kazanabilir ve olayları daha rahat çözebilirisiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara hizmet veren Agency of Anomalies: Mind Invasion, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Chimeras: The Signs of Prophecy

    Doğaüstü olayların ve esrarengiz cinayetlerin yer aldığı macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

    Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Land of Doran

    Eşsiz tasarımlarıyla göz kamaştıran savaşçıları yöneterek macera dolu anlar geçireceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • Law of Creation: A Playable Manga

    Farklı özelliklere sahip onlarca karakter ile macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.