Aion: Legions of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

MMORPG dünyasında savaşacağız.

Mobil rol oyunları arasında yeni olan ve geçtiğimiz günlerde ön kayıtlara açılan Aion: Legions of War iki farklı mobil platformda oynanacak. Tamamen ücretsiz olarak karşımıza çıkacak olan yapımda zengin bir yapı yer alacak.

Fantastik bir oynanış atmosferine sahip olacak olan mobil rol oyununda benzersiz karakterler ve benzersiz özellikler bizleri bekliyor olacak. Şaşırtıcı kalitede görseller, çarpıcı grafikler ve zengin bir yapı oyuncular için sürükleyici bir oynanış atmosferi yaratacak.

Konsol kalitesindeki grafikleri ile her kesimden oyuncuyu kendine hayran bırakacak olan Aion: Legions of War muhteşem kahramanlara ve özelliklere sahip olacak. 100’den fazla farklı kahramanın yer aldığı mobil oyunda farklı sınıflar arasından seçimler yapacak ve savaşlara dahil olacağız. Gerçek zamanlı olarak milyonlarca oyuncuyu karşı karşıya getirecek olan yapım yoğun bir stratejik temaya sahip olacak. Oyuncular keşifler yapabilecek, sırları çözebilecek ve intikam savaşlarına dahil olabilecekler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Aion: Legions of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
148.7 MB DOSYA BOYUTU

MMORPG dünyasında savaşacağız.

NCSOFT Games imzası ile geliştirilen Aion: Legions of War ücretsiz bir mobil rol oyunudur.

İki farklı mobil platformda geçtiğimiz günlerde ön kayıtlara açılan Aion: Legions of War gerçek zamanlı olarak dünyanın çeşitli yerlerinden milyonlarca oyuncuyu ortak bir çatı altında birleştirecek. Konsol kalitesindeki grafik açıları ile oyunculara sürükleyici bir atmosfer sunulacak. Oyuncular oyun içerisinde keşifler yapabilecek, yeni içerikler keşfedebilecek ve intikam savaşlarına dahil olabilecekler.

100’den fazla farklı karakterin yer aldığı mobil rol oyununda muhteşem kahramanlar da yer alacak. Oyunculara karakterlerini geliştirebilecek, kişiselleştirebilecek ve farklı görünümlere kavuşturabilecekler. Yoğun bir stratejik yapıya sahip olacak olan mobil yapımda MMORPG dünyasına dahil olarak fantastik savaşlarda boy gösterme fırsatı elde edeceğiz.

Fantastik düşman modelleri ile savaşarak hayatta kalma mücadelesi vereceğimiz Aion: Legions of War tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek. İki farklı mobil platformda yayınlanacak olan oyun milyonlara hitap edecek.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War of Legions

    Gerçek zamanlı lonca savaşlarına katılacağız.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • The War of Genesis: Battle of Antaria

    MMORPG savaş dünyasına katılacağız.
  • War of Dragon Ring

    Dünyanın dört bir yanından savaşçılara karşı mücadele edeceğiz.
  • Thor : War of Tapnarok

    Farklı bir maceraya çıkacağız.
  • War of Magic

    En iyi orduyu kurmaya çalışacağız.
  • Five Heroes: The King's War

    Rol dünyasına adım atacağız.
  • Epic Summoners: Monsters War

    Birbirinden güçlü karakterler ile farklı yaratıklara karşı mücadele verebileceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.