AirDates

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
58.4 MB DOSYA BOYUTU

AirDates, iOS işletim sisteminde kullanılabilen ve aynı uçakta seyahat ettiğiniz kişilerle tanışmanızı sağlayan bir arkadaşlık uygulamasıdır.

AirDates, iPhone üzerinde kullanılabilen bir arkadaşlık uygulamasıdır. 

Bugüne kadar mobil cihazlar üzerinde kullanılabilen onlarca farklı arkadaşlık uygulaması piyasaya çıktı. Bunlar arasında Tinder birkaç adım öne geçerken, Hot or Not ya da Badoo gibi çok kullanılan uygulamalar da piyasaya sürüldü. Çevrenizdeki kişilerle eşleşmenizi ve muhabbet başlatmanızı sağlayan bu tür uygulamalardan bir tanesi olan AirDates ise farklı bir seçenek ile kullanıcıların gözüne girmeye çalışıyor. 

AirDates, aynı uçakta seyahat ettiğiniz kişilerle sizi buluşturuyor. Bunun için uçağa binmeden önce uçuş numaranızı uygulamaya girmeniz gerekiyor. Kalkış işlemi tamamlandıktan sonra mobil cihazınızın bluetooth ve Wi-Fi özelliklerini açarak, uygulamayı aktif hale getiriyorsunuz. Ardından AirDates kullanan ve sizinle aynı uçuşta bulunan kişileri görebiliyor ve onlarla sohbet edebiliyorsunuz. 

Airdates’in CEO’su Michael Richard, arkadaşlık uygulamalarının en az kullanıldığı yerlerin uçaklar olduğunun altını çizerken, AirDates ile bu sorunun ortadan kalkacağını ve artık internet gereksinimi duymaksızın, sohbete devam edebileceğinizi de söyledi. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (iOS iPhone): Türk Telekom'un yeni yerli sosyal medya uygulaması
  • Mirket App

    Yerli sosyal medya uygulaması Mirket'te kullanıcılar gündem ve ilgi alanlarına ilişkin toplumun nabzını tutuyor.
  • Kwai

    Kwai uygulamasında, kendi oluşturduğunuz videoları paylaşabilir ve diğer kullanıcıların videolarını takip edebilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski Amerika Başkanı Trump ile popülerliği artan tarafsız, özgür sosyal medya platformu. Parler, iOS için de ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasında ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz kullanıcılarla keyifli bir sohbete dahil olabilirsiniz.
  • Social Media Vault

    iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, tek bir uygulama üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınızı kontrol edebileceğiniz güvenli bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • begoodto.me

    Etrafınızda olup biten iyi olayları paylaşabileceğiniz bir sosyal medya
  • Cheez

    Eğlenceli videolar izleyebileceğiniz bir sosyal medya uygulaması