All Terrain: Hill Trials

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Farklı araç modellerini süreceğiz.

Oyuncuları farklı mevsimsel yarışlara götürecek olan All Terrain: Hill Trials düzenli olarak güncellemeler almaya devam ediyor.

Mobil yarış oyunları arasında yer alan All Terrain: Hill Trials iki farklı mobil platform için oynaması ücretsiz olarak lansmana çıktı. Günümüze kadar ki en bağımlılık yapıcı yarış oyunlarından bir tanesi olan All Terrain: Hill Trials’de oyuncular yaz ve kış temalı yollarda onlarca farklı araç ile ilerlemeye çalışacaklar.

Oyun içerisinde herhangi bir rakibimiz olmazken oyuncular farklı araç modelleri ile rampaları tırmanacak, yokuşları inecek ve sapa salim bitiş çizgisine ulaşmaya çalışacaklar.

Yapımda yer alan araçların performansı da yükseltilebilir olacak. Oyuncular kazandıkları paralar ile dilerlerse yeni araçların kilidini açacak dilerlerse de mevcut araçlarının performansını iyileştirmeye çalışacaklar.

Fizik tabanlı olarak oynanabilecek olan yapım heyecan verici maceralara ev sahipliği yaptığı gibi oldukça da keyifli bir oynanışa sahip.

Doğukan Çağlakpınar

All Terrain: Hill Trials

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
209 MB DOSYA BOYUTU

Farklı araç modellerini süreceğiz.

Birbirinden farklı araçlara ev sahipliği yapan All Terrain: Hill Trials oyunculara benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor.

Onlarca farklı aracı bünyesinde bulunduran yapım mobil platformda yarış oyunu olarak lansmana çıktı. Günümüzde hem Android hem de iOS platformunda ücretsiz olarak oynanmaya devam edilen yapım hem ülkemizde hem de dünyada 50 binden fazla oyuncu tarafından oynanıyor.

Yaz ve kış temalı bir oynanışa sahip olan yapımda oyuncular farklı araçları seçebilecek, seçtikleri araçların performanslarını yükselterek daha hızlı ve güçlü bir konuma getirebilecekler.

Oyun içerisinde herhangi bir rakip yer almazken oyuncular engellere takılmadan yapım içerisinde ilerleyebilmeye çalışacaklar. Bazen yokuşları tırmanacak, bazen araçlarının yakıtı bitecek, bazen de sürat yüzünden takla atarak yarış dışı kalacaklar.

Oynaması ücretsiz olarak yayınlanan yapım düzenli olarak içeriklerini yenilemeye devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Psebay: Gravity Moto Trials

    Psebay: Gravity Moto Trials, eğlence ve macera dolu keyifli yarışlar yapabileceğiniz, güzel bir motosiklet oyunudur.
  • Stickman Trials

    Motosiklet yarışlarına katılacağız.
  • Ride to hill: Offroad Hill Climb

    F-Game Studio tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara sunulan Ride to hill: Offroad Hill Climb, offroad tarzında birbirinden eğlenceli yarışları bize sunmaktadır.
  • MMX Hill Dash

    Alışılmışın dışında parkurlar bizleri bekliyor.
  • Hill Racer

    Rengarenk toplar ile keyifli yarışlar sizleri bekliyor.
  • Hill Racing PvP

    Hill Racing PvP ile akıllı cihazınızda keyifli zaman geçirebilirsiniz.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Zombie Crush Hill Road Drive

    Zombileri ezeceğiz.