Alpha Squad 5: RPG & PvP Online Battle Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

PvP savaşlarına katılacağız.

Kongregate tarafından geliştirilen ve mobil platformda rol oyunu olarak yayınlanan Alpha Squad 5: RPG & PvP Online Battle Arena ile savaşmaya hazır olun.

Dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağımız yapımda benzersiz farklı karakterler ile karşı karşıya geleceğiz. Geniş ve zengin bir içeriğe sahip olan oyunda PvP savaşlarına katılacağız. Görsel efektler ile oyunculara kaliteli bir denyim yaşatacak olan yapımda kusursuz bir birlik oluşturmaya çalışacak ve güçlü düşmanlar ile karşı karşıya gelerek savaşacağız.

Muhteşem üç boyutlu modellemeye sahip olan rom oyununda aksiyon dolu animasyonlarla dolu bir sürü süper kahraman yer alacak. Sürekli yeni kahramanların sunulacağı oyunda rakiplerimizden üstün olmak için seviye yükseltecek ve techizatlar toplarak avantajlar sağlayacağız. Farklı oyun modarı ile her kesime oynama fırtsatı veren oyun, sinematk savaşlara ve çarpıcı 3D grafik açılarına sahip. Hızlı ve heyecanlı savaşlar ile oyuncular yüzlerce görevi başarmak için mücadele edecekler.

Dileyen oyuncular hemen Alpha Squad 5: RPG & PvP Online Battle Arena’yı indirebilir ve tadını çıkarmaya başlayabilirler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Alpha Squad 5: RPG & PvP Online Battle Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
159.8 MB DOSYA BOYUTU

PvP savaşlarına katılacağız.

Rol oyunları arasına yeni katılan ve mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan Alpha Squad 5: RPG & PvP Online Battle Arena ile aksiyon dolu anlar bizleri bekliyor.

Birbirinden farklı çok sayıda silah modellerine bünyesinde yer veren Alpha Squad 5: RPG & PvP Online Battle Arena ile dünyanın dört bir yanındaki aksiyon severler ile bir araya gelecek ve savaşlara katılacağız. Zengin içeriği ile rol oyunları arasında adından söz ettirecek olan yapım HD kalitesindeki grafikleri ile oyunculara en iyi görünümlerden bir tanesini sunuyor.

Animasyonlar ve görsel efektler ile desteklenen yapım özellikle savaş sahneleri ile oyunculara sonu gelmeyen bir aksiyon deneyimi yaşatacak. Dünyayı ele geçirmeye çalışan güçler ile savaşacağımız oyunda kusursuz bir birlik oluşturacak ve kahramanlar toplarak savaşlarda kullanacağız. Oyuncular birliklerini yükselterek daha güçlü bir hale getirebilecek ve farklı beceriler kazandırabilecekler. Oyuncular karakterlerinin potansiyellerini öğrenerek oyuna tam anlamıyla hakim olabilecekler.

Farklı oyun modları ile oyuncular diledikleri gibi PvP savaşlarına giriş yapabilecekler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battle Arena: Heroes Adventure

    Korkunç yaratıklara karşı savaşabileceğiniz ve onlarca farklı savaş aleti kullanabileceğiniz heyecan dolu bir oyundur.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.
  • Auto Battles Online

    Gerçek zamanlı olarak PvP savaşlarına katılacağız.
  • SoulMagicOnline

    Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.
  • GrandChase

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Homicide Squad

    Esrarengiz cinayetleri işlendiği olay yerlerini inceleyerek katilin izini süreceğiniz eşsiz bir macera oyunudur.
  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Overlords of Oblivion

    Gerçek zamanlı PvP ve PvE savaşları yapacağız.