Amaranthine Voyage: Legacy of the Guardians

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Büyüleyici bir ülkede macera dolu serüvenlere atılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyun severlerle buluşan ve binlerce oyuncunun vazgeçilmezi olan Amaranthine Voyage: Legacy of the Guardians, gizli nesnelerle dolu bir ülkede size verilen görevleri tamamlayıp yardıma ihtiyacı olan insanlara el uzatarak sorunlarını giderebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, gizemli mekanlarda dolaşarak kayıp eşyaların yerlerini bulmak ve ipuçları toplayarak size verilen görevleri tamamlamaktır. Oyunda, yaşlı bir adamın anlattığı büyülü yaratıklardan oluşan bir masalın gerçeğe dönüşmesini konu alınmıştır. Kendinizi bambaşka bir dünyada bulabileceğiniz ve gizemli insanlarla karşılaşabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Bölümlerde ipucu toplamak için farklı eşleştirme oyunları oynayabilir ve çeşitli bulmacalar çözebilirsiniz. Ayrıca mini strateji oyunları oynayarak da ipuçlarına ulaşabilir ve gizli nesnelere ulaşabilirsiniz. Böylece seviye atlayarak farklı mekanlarda gezinebilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında klasik kategoride yer alan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Amaranthine Voyage: Legacy of the Guardians, maceraya doyabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Amaranthine Voyage: Legacy of the Guardians

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
917.6 MB DOSYA BOYUTU

Büyüleyici bir ülkede macera dolu serüvenlere atılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Amaranthine Voyage: Legacy of the Guardians, gizemli mekanlarda çeşitli objeleri araştırabileceğiniz ve kaybolan nesneleri bulabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, sırlarla dolu bir dünyaya yolculuk yaparak gizli nesneleri bulmak ve ipuçları toplayarak görevleri tamamlamaktır. Oyunda, büyük dedesinin anlattığı büyülü masalların bir anda gerçeğe dönüştüğüne şahit olan bir karakterin başından geçenler anlatılmıştır. Kendinizi aniden başka bir dünyada bulacak ve macera dolu serüvenlere atılacaksınız.

Oyunda onlarca farklı karakter ve sayısız gizli nesne yer almaktadır. Ayrıca ipuçları toplamak için oynayabileceğiniz çeşitli bulmacalar ve eşleştirmeler bulunmaktadır. Bu oyunları oynayarak ödüller kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve binlerce oyun sever tarafından tercih edilen Amaranthine Voyage: Legacy of the Guardians, sürükleyici özelliğe sahip eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amaranthine Voyage: The Tree of Life

    Arkeoloji çalışmaları sonucu ilginç objelere rastlayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Amaranthine Voyage: The Living Mountain

    Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan insanların izini sürebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Amaranthine Voyage: The Obsidian Book

    Sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve gizli nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • EverRun: The Horse Guardians

    At yetiştireceğiz.
  • Myths of the World: Of Fiends and Fairies

    Perilerin bulunduğu mekanlara yolculuk yaparak gizli nesneleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Mystery of the Ancients: The Sealed and Forgotten

    Esrarengiz olayları çözerek sır dolu cinayetleri açığa çıkartabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Labyrinths of the World: Changing the Past

    Geçmiş zamana giderek sırlarla dolu evlerde gezerek dedektiflik yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Legacy of Destiny

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.