Amity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Amity, eğlenceli ve keyifli yeni bir mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Mesajlaşmaya yeni bir soluk getiren Amity, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulamasıdır. 

Amity, internaktif servisleri tek bir noktada toplayan yeni bir mesajlaşma uygulamasıdır. Tamamen ücretsiz olarak Amity, sohbetleri eğlenceli hale getiriyor. Arkadaşlarınızla fotoğraf, video ve konum paylaşımı yapabilir ve yepyeni çıkartmaları birbirinize yollayabilirsiniz. Tek bir tuş ile mesaj gönderen Amity, tıpkı WhatsApp gibi popüler hizmetleri de kullanıcılarına sunuyor. Neredeyse WhatsApp'ta olan tüm servislere sahip olan Amity, ayrıca kendine has yeni özelliklere de sahip. Sohbetleri sürekli eğlenceli kılan Amity, bir çok kolaylığı da sunuyor. Kolayca fotoğraf ve video çekebilir dilediğiniz kişilere saniyeler içerisinde yollayabilirsiniz. Özel olarak tasarlanmış etiket ve çıkartmaları kullanarak kendinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Herkes için oldukça kolay bir kullanımı bulunan uygulamaya arkadaşlarınızı eklemek için kullanıcı adlarını ya da numaralarını kullanabilirsiniz.

Amity uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarııza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Amity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Amity, eğlenceli ve keyifli yeni bir mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Amity, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Yepyeni servislere ve özelliklere sahip olan uygulama ile renkli sohbetler gerçekleştirebiliyorsunuz.

Mesajlaşmanın yeni yolu olan Amity, renkli çıkartmaları ve yepyeni etiketletiketleriyle eğlenceli bir sohbet uygulamasıdır. Tamamen ücretsiz olarak hizmet eden Amity, efektif özellikleri ve animasyonlarıyla etkileyici işler yapıyor. Basit ve kullanışlı bir kullanıma sahip olan olan Amity, neredeyse WhatsApp'a kafa tutacak bir sohbet uygulaması olarak tanımlanabilir. Ekranın hemen altında yer alan servislere kısa yoldan erişebilir ve dilediğiniz servisi saniyeler içerisinde kullanabilirsiniz. Resim gönderebilir, video çekebilir ve konum paylaşımı yapabilirsiniz. Emojileri sürükle bırak yaparak arkadaşlarınza yollayabilir ve gönderilen resimlerin üzerinde güzel animasyonlar oynatabilirsiniz. Özel olarak tasarlanmış daha pek çok yeniliğe sahip olan Amity ile sohbet ederken eğlenceli vakitlerde geçirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızı uygulamaya eklemek için numaralarını ya da kullanıcı adlarını almanız yeterli oluyor. Kolay bir kullanımı bulunan Amity'i mutlaka denemelisiniz.

Amity mesajlaşma uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarııza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RWBY: Amity Arena

    En iyi karakterleri seçin ve kule yıkımına başlayın.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.