Anomo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
299 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Anomo, yakın çevrenizdeki kişilerle etkileşime geçerek tanışmanızı sağlayan eğlenceli bir Android arkadaşlık uygulaması.

Anomo, ister yakın çevrenizdeki kişilerle birebir isterseniz de grup olarak sohbet ederek tanışabileceğiniz bir Android arkadaşlık uygulaması. Fakat Anomo'nun sohbeti eğlenceli kılan özelliği ise tamamen anonim olarak yazabiliyor olmanız. Fakat isterseniz kendi bilgilerinizi istediğiniz oranda açık edip karşı tarafların da görmesini sağlayabiliyorsunuz.

Eğlenceli, güvenli ve basit bir uygulama olan Anomo ülkemizde şu an için çok yaygın değil fakat zamanla daha da fazla kullanılmaya başlanacaktır.

Yeni arkadaşlar edinme, flörtleşme ve sohbet için kullanabileceğiniz uygulamasıu Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Anomo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
32.8 MB DOSYA BOYUTU

Anomo, arkadaşlık ve flört etmek için kullanabileceğiniz güzel iOS uygulamalarından bir tanesi.

Anomo, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanarak kendinize yeni arkladaşlar, sevgili ve sohbet arkadaşları edinebileceğiniz ücretsiz bir arkadaşlık ve flört uygulaması. iOS mobil cihazlar üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz uygulama yakın çevrenizdeki kişiler ile isminiz kapalı bir şekilde sohbet etme fırsatı sunuyor. Anonim olarak başlayacağınız sohbetlerde sadece avatarınız görünmektedir fakat dilerseniz görünmesini istediğiniz bilgilerin karşı taraftakilere açılmasını sağlayabiliyorsunuz.

Birebir sohbet dışında grup sohbetlerini de destekleyen uygulama sayesinde belki de ruh eşinizi bulup onunla tanışma fırsatını elde edebiliyorsunuz. Ücretsiz olaran Anomo'yu hemen indirip denemenizde fayda var.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.