Ant Factory

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Karıncalardan oluşan bir işçi ordusu ile farklı ürünler üretebileceğiniz ve pazarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemini içeren tüm cihazlardan kolaylıkla oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Ant Factory, karıncalar ile çeşitli ürünlerin sevkiyatını yaparak para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, bir karınca ordusunun lideri olarak onları yönetmek ve farklı ürünleri paketleyerek kamyonlara yüklemektir. 3 katlı bir platformda karıncalar ile çeşitli ürünleri kolilere yerleştirmeli ve kamyonlara yüklemelisiniz. Akıllı bir düzenek sayesinde paketlediğiniz ürünler asansör yardımıyla kamyona doğru yol alır ve kamyon tamamen dolunca hareket eder. Farklı konusu ve ilginç tasarımı ile eşsiz bir deneyim sizleri bekliyor.

Oyunda  şeker, hamburger, kek gibi çeşitli gıda ürünlerinin yanı sıra, kamera, telefon, radyo, bilgisayar ve daha birçok farklı teknolojik ürünü paketleyerek çeşitli bölgelere sevk edebilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve yeni ürünlerin kilidini açabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde yer alan Ant Factory, yüz binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Ant Factory

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
150 MB DOSYA BOYUTU

Karıncalardan oluşan bir işçi ordusu ile farklı ürünler üretebileceğiniz ve pazarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Ant Factory, karınca ordusuna liderlik yapabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici görüntü grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, işçi karıncalardan oluşan bir orduyu yönetmek ve farklı ürünlerin paketlemesini yaparak çeşitli bölgelere ürün sevk etmektir. 3 katlı bir fabrikada karıncaları çalıştırarak, her katında farklı ürün paketleyebilir ve kamyona yükleyerek görevleri tamamlayabilirsiniz. Otomatik bir düzenek yardımı ile kolilere yerleştirdiğiniz ürünler, bir asansör aracılığı ile yukarı taşınır ve kamyonlara yüklenir. Kamyon tamamen dolunca harekete geçer ve sevkiyattan sonra paranız hesabınıza yatmış olur.

Şeker, kek, pasta, hamburger, kamera, radyo, bilgisayar ve telefon gibi hem gıda, hem de teknolojik ürünlerin taşımacılığını yapabilirsiniz. Para kazandıkça seviye atlayabilir ve farklı ürünlerin kilidini açabilirsiniz. Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Ant Factory, stres atabileceğiniz ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mega Factory

    Başarılı bir iş adamı olmaya çalışacağız.
  • Milk Factory

    Süt üretim işine gireceğiz.
  • Idle Car Factory

    Mobil platformda araçlar üreteceğiz.
  • Soda Factory Tycoon

    Soda kralı olmaya çalışacağız.
  • Idle Factory Tycoon

    Çeşitli ürünlerin üretildiği onlarca fabrikayı yönetebileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Farm Factory

    Çiftlik kurarak onlarca farklı hayvanı besleyip satabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Chip Factory Tycoon

    Farklı türde chipler üreteceğiz.
  • Idle Monster Factory

    Kendi canavar fabrikanızı kurarak ilginç yaratıklar oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.