antiPattern

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Tetris, Spece Invaders ve birçok farklı oyun türünü bir araya getiren bağımsız bir mobil oyun.

Android için çıkan bağımsız bir oyun olan antiPattern, Crimson Rad tarafından bizlere ulaşan bir arcade shooter oyunu. Bununla sınırlı kalmayan oyun aynı zamanda eşleştirme mekaniklerini de beraberinde getirip Tetris benzeri bir oyun keyfini cep telefonundan yakalamanızı sağlıyor ama aynı zamanda da orijinal bir şeyler denemişsiniz hissiyatını yaşatıyor.

Ateş ettiğiniz blokları boş olarak değerlendirilmemeli. Aslında durum o kadar da basit değil. Dünyayı uzaylı bir saldırıya karşı savnumanız gerekiyor. Ve bunun için hem olabildiğinde çok ateş gücü ve bir yandan da kıvrak bir zekaya ihtiyacınız oluyor.

Zorluk seviyesini renk seçeneklerine göre belirleyen oyun sizden her farklı renk için aynı rengi taşıyan mermiler fırlatmanızı talep ediyor. 2 renkli kolay modda siyah ve beyaz tonları varken zorluk seviyesiyle birlikte renkler de ciddi ölçüde canlanıyor.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için tasarlanmış olan bu oyun tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Alper Çetiner

antiPattern

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Tetris, Spece Invaders ve birçok farklı oyun türünü bir araya getiren bağımsız bir mobil oyun.

iOS cihazları için çıkan bağımsız bir oyun olan antiPattern, Crimson Rad'in hazırlamış olduğu ilk iPhone ve iPad uygulaması olarak mağazalara ulaşmayı başarıyor. Türüne aşina olacağınız arcade shooter oyunlarını andıran yapısı oldukça eğlenceli ama oyun mekanikleri bununla sınırlı kalmıyor. Eşleştirme oyunlarına Tetris benzeri bir yaklaşım da getiren oyun seri ateş ederken düşünmenizi gereketiren enteresan bir karışımı mobil cihazınıza ulaştırıyor.

Ateş ettiğiniz bloklar anlamsız birer kutucuk değil. Durum aslında çok ciddi ve bu bloklar galaksinizi yok etmek isteyen uzaylılardan oluşuyor. Savunma kalkanı olarak oluşturduğunuz rolü sonuna kadar taşımak için ise hem hızlı ateş etmeniz gerekiyor hem de kıvrak bir zeka sergilemeniz isteniyor.

Oyun içerisinde zorluk seviyesi seçmiş olduğunuz farklı renklere göre belirleniyor. Burada esas olan şey rakip bloklara renge göre farklı bir namlu ile ateş etmek. 2 renk seçeneğinde sadece siyah-beyaz tonlar hakimken oyunu zorlaştırınca daha renkli görüntüler de ortaya çıkıyor.

iPhone ve iPad için optimize edilmiş ekran görüntüleriyle her iki cihazda iyi bir performans çıkaran oyun ne yazık ki ücretsiz değil ama istenen fiyatın çok da yüksek olmadığını belirtmeden edemeyiz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur