ao

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,012 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

ao, Android cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.

ao, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bağımlılık yaratıcı bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda kolay gibi görünen fakat oynamaya başlayınca hiç de öyle olmadığı anlaşılan bir görevi yerine getirmeye çalışıyoruz.

Oyundaki temel görevimiz merkezde dönen bir daireye topları monte etmek. Ekranın aşağısından sırayla gelen toplar daireye yaklaştıkları zaman yapışıyorlar. Bu noktada dikkat etmemiz gereken bir ayrıntı var o da topların asla birbilerine temas etmemeleri. Eğer toplar temas ederlerse oyun sona eriyor ve ne yazık ki baştan başlamak zorunda kalıyoruz.

Oyunda toplamda 175 bölüm olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Beceri oyunlarında gördüğümüz kademeli olarak artan zorluk seviyesi bu oyunda da mevcut. İlk birkaç bölüm oyuna ısınma havasında geçiyor ve seviye git gide artıyor.

ao'da son derece basit ve sade bir altyapı kullanılmış. Göz alıcı grafikler ve animasyonlar beklemeyin fakat bu tarz bir oyundan olan beklentileri yeterince karşılıyor. Genel olarak eğlenceli bir oyun olan ao, beceri oyunları oynamaktan keyif alan büyük küçük herkes tarafından büyük bir beğenyle oynanacaktır.

Emircan Erdoğan

ao

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
362 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

ao, iPhone ve iPad cihazlarımıza indirebileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

ao, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda reflekslerimizi, el ve göz koordinasyonumuzu zorlayacak türden bir deneyim yaşıyoruz. Oyunayanları sinir eden ve sürekli oynayarak kazanma arzusu yaratan başka bir oyunla karşı karşıyayız!

Hemen oyuna geçiyor ve nasıl bir şey olduğuna bakıyoruz. Açıkçası arayüz olarak çok etkileyici ve ihtişamlı olduğunu söyleyemeyeceğim. Sade ve minimal bir yapı üzerine kurulmuş. Zaten oyunun zorluğunu gördükten sonra grafiklere dikkat edecek halimiz kalmıyor. Oyundaki yegane amacımız ekranın merkezide dönen daireye kontolümüze verilen küçük topları yapıştırmak. Bunu yapmak pek de kolay olmuyor çünkü topların asla ve asla temas etmemeleri gerekiyor. Temas etmeleri halinde oyuna tekrar başlamak zorunda kalıyoruz.

Oyunda tam tamına 175 farklı bölüm bulunuyor. Beceri oyunlarında görmeye alıştığımız giderek artan zorluk seviyesi bu oyunda da aynen devam ettiriliyor. İlk birkaç bölümde oyundaki amacımızn ne olduğuna ve oyunun nasıl işlediğine alışmaya çalışıyoruz. Sonraki bölümlerde ise iş reflekslere düşüyor.

Eğer siz de reflekslere ve becerilere dayalı oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız ao'yu denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AO Tennis

    Avustralya Açık turnuvası resmi oyunu
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.