AR Toys: Playground Sandbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Artırılmış gerçeklik oyununda pisti oluşturup polislerden kaçıyorunuz.

AR Toys: Playground Sandbox, radyo kontrollü arabaları sürdüğünüz artırılmış gerçeklik oyunu. ARCore destekli Android telefonlarda oynanabilen yarış oyununda kendi kurduğunuz pistte polislerden kaçmaya çalışıyorsunuz.

Uzaktan kumandalı oyuncak arabaların yer aldığı, kurallara bağlı kalmadan yarışma özgürlüğü sunan arcade araba yarışlarını seviyor, artırılmış gerçeklik oyunlarını çekici buluyorsanız AR Toys’u oynamanızı isterim. Artırılmış gerçeklik oyunu olduğundan pist, sizin belirlediğiniz yer oluyor. Daha da güzeli rampalardan engellere tüm detaylarıyla pisti kendiniz oluşturuyorsunuz. Sonrasında polis kovalamacası başlıyor. Aracın kontrolünü ekranın köşelerine yerleştirilmiş büyük butonlarla sağlıyorsunuz. Sol üstteki butonlarla da kendi arabalarınızı ve polis arabalarını ayarlıyor, engelleri düzenliyorsunuz.

Erkan Calp

AR Toys: Playground Sandbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
83.8 MB DOSYA BOYUTU

Artırılmış gerçeklik RC araba yarışı oyunu

AR Toys: Playground Sandbox, kendi pistinizi oluşturabildiğiniz artırılmış gerçeklik araba yarışı oyunu. RC (uzaktan kontrollü) arabalarla oynadığınız oyunda mümkün olduğunca uzun süre polislerden kaçmaya çalışıyorsunuz. Kurallar yok, sıkıcı bölümler yok, seviye sistemi yok… Engelleri dilediğiniz noktalara konumlandırarak pistinizi tasarlayın ve polis kovalamacası başlasın!

ARKit destekli iPhone ve iPad cihazlarıyla uyumlu olan artırılmış gerçeklik yarış oyunlarından biri AR Toys. Radyo kontrollü arabalarla polislerden kaçtığınız oyunda pisti kendiniz belirliyorsunuz. Nerelerde rampa olacak, nerelerde duvar ve bloklar olacak her şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Yarış içerisinde de pisti düzenleme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Switch the Lanes - AR

    Bu artırılmış gerçeklik oyununda polislerden kaçıyoruz.
  • Truck Stars AR

    Canavar kamyonlar sizin belirlediğiniz arenada birbirine giriyor.
  • Knightfall AR

    Artırılmış gerçeklik strateji oyunu
  • AR Smash Tanks!

    Artırılmış gerçeklik destekli tank savaş oyunu
  • Burger Maker - AR

    Artırılmış gerçeklik oyununda leziz hamburgerler hazırlıyorsunuz.
  • Jenga AR

    Jenga denge oyunu artırılmış gerçeklikle buluşuyor.
  • Ingress Prime

    Niantic'den artırılmış gerçeklik oyunu Ingress Prime
  • Meow! - AR Cat

    Sevimli kedicik ilgi bekliyor.