Arena: Galaxy Control

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Düellolara girin, galaksinin kontrolünü elinize alın.

Arena: Galaxy Control, MOBA türünü sevenlerin keyif alarak oynayacağı kaliteli bir mobil oyun. Uzay temalı PvP çok oyunculu çevrimiçi savaş arenasında dünyanın dört bir yanından oyuncularla savaşıyorsunuz. Tüm arena savaşlarını kazanıp galaksinin hakimi olmalısınız. Uzayın derinliklerinde savaşa hazırlanın!

Birim ve karakterleri kart formunda karşımıza çıkan diğer bir deyişle kartlarla oynanan uzay savaşı oyununda sadece online oynama seçeneği mevcut. Galaksinin kontrolünü ele geçirmek, gerçek gücün kimde olduğunu göstermek için tüm dünyadan oyuncularla düellolara giriyorsunuz. Zafer sonrası yeni kartların yanında güzel ödüllerin kilidi açılıyor. Düşman kulelerini yok ederek kazandığınız yıldızlar da gelişmenizi sağlıyor. Topladığınız kartları yükseltme şansına da sahipsiniz.

Yeni oyuncular için de farklı savaş stratejileri ve taktikleri öğreten uzay savaş oyunu, Android platformunda ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Uzay - kart savaş oyunlarını birleştiren yapım, görsel olarak da oldukça başarılı.

Erkan Calp

Arena: Galaxy Control

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
225.5 MB DOSYA BOYUTU

Galaksinin kontrolünü ele alın!

Arena: Galaxy Control, iOS platformunda uzay temalı MOBA oyunu olarak yerini alıyor.

Tepe kamera açısından oynanış sunan kart savaş oyununda galaksinin kontrolünü ele almak için mücadele veriyorsunuz. Dünyanın dört bir yanından oyuncuyla gerçek zamanlı uzay savaşına hazır mısınız? Sadece tek bir oyuncunun hayatta kalmayı başarabildiği arenalara girmeye hazırlanın!

İndirmesi de oynaması da ücretsiz PvP çok oyunculu çevrimiçi savaş arenası (MOBA) oyunu, birimleri kart formunda karşınıza çıkarıyor. Savaş esnasında kartlarınızı oyuna sürerek aksiyona giriyorsunuz. Dolayısıyla birimleriniz üzerinde tam kontrole sahip değilsiniz. Düşman kulelerini yok ettikçe yıldız kazanıyor ve birimlerinizi yükseltiyorsunuz. Tabii ki oyun ilerledikçe yeni kartların kilidini açılıyor, kart topladıkça daha da güçleniyorsunuz. Savaş öncesinde stratejinizi belirleyip kartlarınızı ayarlıyor ve ikili düellolara giriyorsunuz. Önceki karşılaşmaları izleyerek yeni strateji ve taktikler öğrenmeniz mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arena of Arrow

    3'e 3 hızlı maçlar
  • West Legends

    Vahşi batının efsanesi olun!
  • MARVEL Super War

    MARVEL Super War Android İndir: Marvel'ın mobil platformdaki ilk MOBA oyunu
  • Paladins Strike

    MOBA tarzı aksiyon dolu kahraman nişancı oyunu
  • Mobile Legends APK

    Mobile Legends APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir MOBA oyunudur. Gerçek rakiplere karşı 5'e 5 MOBA heyecanını yaşayın.
  • TankCraft 1: Arena

    Bireysel ya da takım olarak savaş!
  • Heroes Strike APK

    Heroes Strike APK, e-spor ruhuyla hazırlanmış oynaması ücretsiz MOBA oyunu. Taktiklerinizi hazırlayın, arkadaşlarınızla yan yana savaşın, liglerde yükselin.
  • King Rivals: War Clash

    MOBA türünde bir strateji oyunu oynayacağız.