Arıkovanı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Arıkovanı, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır.

Arıkovanı, teknoloji alanında yapacağınız girişimlere kaynak arayabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulamada, hayata geçirmek istediğiniz projelerinize kitlesel fonlama ile ulaşabilirsiniz. Özellikle girişimcileri yakından ilgilendiren bu güzel uygulamayı dilerseniz biraz daha yakından tanıyalım. 

Arıkovanı'nın mantığını dünya çapından 1-2 örnekle kısaca özetleyebilirim ama önce kitlesel fonlamanın tanımını yaparak işe başlayalım. Kitlesel fonlama, önerilen bir yatırıma hiçbir yatırımcı talip olmayınca başvurulan bir yöntem. Herhangi birilerinin bağış yapmasını ya da yatırımın kendi gücü yettiği kadar bir bölümüne hisse ya da üretilecek ilk ürün karşılığı para vermesini sağlayarak projelerinize bu yöntemle kaynak yaratabilirsiniz. Arıkovanı'da işte bu amaçla ortaya çıkıyor ve insanların hayallerinin gerçekleşmesine katkı sağlıyor. Az önce bahsettiğim, dünya çapındaki en iyi örneği ise Kickstarter veya Indiegogo. 

Eğer siz de bu sosyal girişime dahil olmak ve projelerinizin hayat bulması için kaynak yaratmak isterseniz Arıkovanı'nı ücretsiz indirebilirsiniz. Kitlesel fonlamanın Türkiye’de yaygınlaşarak bir kültür haline gelmesine öncülük edeceğinden denemenizi mutlaka öneriyorum.

Gökhan Abay

Arıkovanı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
8.8 MB DOSYA BOYUTU

Arıkovanı, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır.

Arıkovanı, girişimlerinize veya geliştirdiğiniz teknoloji projelerinize ihtiyaç duyduğunuz parasal kaynağı bulmanıza olanak sağlayan bir sosyal ağ uygulaması. iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulama, kitlesel fonlama ile amacınıza ulaşmanıza yardımcı oluyor. 

Üzerinde çalıştığınız bir projeniz olduğunu varsayalım. Bir işe başladığınızda tüm ihtiyaçları teknik anlamda karşıladıktan sonra piyasaya sürmek için kaynağa ihtiyacınız olacak. Parasal kaynağa. Bunun için son yıllarda adını sıkça duyduğumuz Kickstarter gibi muhteşem siteler kullanılmaya başlandı. Girişimciler, uzun süredir üzerinde çalıştıkları projelerine kaynak yaratmak için "kitlesel fonlama" dediğimiz sisteme geçtiler. İnsanlar projelere belirli miktarda para yaratıyor ve ürün çıkması için gerekli kaynağa ulaştıktan sonra çeşitli hediyelerle geri dönüş alıyorlar. İşte Arıkovanı'da bu sistemin Türkiye merkezli bir yapılanması. Son derece başarılı bir uygulama ve ülkemizdeki projelere çok destek olacağına şüphe yok.

Nasıl Çalışır?

Projelerinize kaynak aramaya başlamadan önce Arıkovanı sizin projenizi değerlendirmeye alır. Daha sonra aldığınız geri dönüşler sayesinde projenizi geliştirebilir ve vereceğiniz ödüllerde düzenlemeye gidebilirsiniz. Değerlendirme aşamasından sonra ise geliştirdiğiniz teknoloji projeleriniz kaynak yaratmak için herkese açılır. 

Eğer bir projeye sahipseniz ve parasal kaynağa ihtiyacınız varsa Arıkovanı'nı ücretsiz indirebilirsiniz. Kullanmanızı mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.