ARise

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Bulmacaları çözmek için bakış açınızı değiştirmelisiniz.

ARise, bulmacaları çözerek ilerlemeye dayalı platform oyunlarını seviyor, Android telefonunuzda artırılmış gerçeklik deneyimi yaşamak istiyorsanız oynayabileceğiniz en iyi yapımlardan biri. Her açıdan keşfe açık tamamen üç boyutlu bir dünyada geçen oyunda bulmacaları çözmek için ekrana dokunmak veya kaydırmak yerine mobil cihazınızı oynatıyorsunuz. Artırılmış gerçeklik teknolojisinden destek alan oyun, eşsiz bir oynanış sunuyor.

Bir Roma askerini kontrol ettiğiniz artırılmış gerçeklik (augmented reality) oyununda sonsuzluk hakim. Kendiliğinden yürüyen karakterin yolunu oluşturabildiğiniz sürece oyun bitmiyor. Sihirli bağlantıları hizalayarak karakterin yolunu oluşturuyorsunuz. Karakterin içinde bulunduğu dünya her açıdan görüntülenebilecek, bakış açısına göre değişen yapıda tasarlanmış. Dolayısıyla oyunda ilerlemek için perspektif bakış açısına sahip olmak gerek.

Erkan Calp

ARise

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
165 MB DOSYA BOYUTU

Roma askerini kontrol ettiğiniz etkileyici bir AR oyunu

ARise, iPhone ve iPad cihazınızın artırılmış gerçeklik yeteneklerini kullanarak oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu. iOS 11 yüklü, ARKit destekleyen bir modele sahipseniz perspektifle ilgili deneyim yaşatan bu oyunu kesinlikle indirip oynamalısınız.

Büyülü bağlantıları hizalayarak yollar oluşturduğunuz AR oyununda şu an için üç dünyada geçen tek bir bölüm mevcut ancak her ay ücretsiz olarak yeni bulmacaların ekleneceği geliştirici tarafından belirtilmiş.

Oyunda bulmacaları tamamlamak için parmağınızı kaydırmak veya dokunmak yerine basitçe yüzen adaların etrafında dolaşıyor, görsel ipuçları yakalıyorsunuz. Bu arada kontrol ettiğiniz karakter bir Roma askeri.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PuzzlAR: World Tour

    Artırılmış gerçeklik desteğiyle klasik yapboz bulmaca oyunlarından ayrılıyor.
  • Beyond Stack

    Topla kutu üst üste ne kadar dengeli durabilir?
  • Zombie Gunship Revenant AR

    Artırılmış gerçeklik zombi öldürme oyunu
  • The Machines

    Artırılmış gerçeklik destekli multiplayer robot savaşları oyunu
  • Ingress Prime

    Niantic'den artırılmış gerçeklik oyunu Ingress Prime
  • AR Smash Tanks!

    Artırılmış gerçeklik destekli tank savaş oyunu
  • Knightfall AR

    Artırılmış gerçeklik strateji oyunu
  • AR Toys: Playground Sandbox

    Artırılmış gerçeklik oyununda pisti oluşturup polislerden kaçıyorunuz.