ARISETOCRAT

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Birbirinden zorlu parkurlar arasında ilerleyerek becerilerinizi sınayabileceğiniz bir oyun olan ARISETOCRAT, reflekslerinizi de sınama imkanı sunuyor. Dikey olarak hareket edebileceğiniz oyunda bir üst katmana çıkarak ilerliyor ve aynı zamanda da düşmanlardan kaçmaya çalışıyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda becerilerinizi sınıyor ve aynı zamanda da arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Platformlar arasında ilerlerken aynı zamanda da paraları toplamanız gereken oyunda yeni eşyaların kilitlerini açabiliyor ve daha renkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Oldukça keyifli bir deneyim sunan oyunda bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor. Şövalyenizi iyi kontrol etmeniz gereken oyunda reflekslerinizi iyi kullanmalısınız. Basit bir oynanışa sahip olan ARISETOCRAT, mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi diyebilirim. Sezgisel kontrolleriyle de ön plana çıkan oyunda düşmanlarınızı yok etmelisiniz.

ARISETOCRAT oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

ARISETOCRAT

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Beğenerek oynayabileceğiniz sürükleyici bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çeken ARISETOCRAT, mutlaka denemeniz gereken bir oyun. Platformlar arasında ilerlemeniz gereken oyunda son derece dikkatli olmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız.

Zorlu parkurlar arasında ilerlemeniz gereken oyunda reflekslerinizi iyi kullanmalı ve düşman askerlerini yok etmelisiniz. iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda yeni eşyaların kilitlerini açarak daha renkli bir deneyim de yaşayabiliyorsunuz. Oldukça keyifli bir deneyim sunan oyunda bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor. Şövalyenizi iyi kontrol etmeniz gereken oyunda bir takım geliştirmeler yaparak daha güçlü bir konuma da gelebiliyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan ARISETOCRAT, mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi diyebilirim. 

ARISETOCRAT oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.